Her er hvad jeg vil gøre hvis jeg vandt!

Lotto

Selvom det er svært. SÅÅÅÅÅ ville jeg holde min kæft. Folk tættest på mig, selv min kæreste, forældre og familie ville ikke ane hvad beløbet hed. Kun at jeg havde været rigtig rigtig heldig, og vi ikke skulle spekulere mere over den del resten af vores liv. Fordi penge ødelægger alt for meget. De er gode at have, men det er venskaber også.

Bil

Men jeg ville først og fremmest købe en ny bil. En til mig selv, og en til min kæreste. Og så ville jeg sætte vores kommende hus fuldstændig i stand. Spørgsmålet er bare, om det er det hus der skal være rammen om vores famile hvis jeg kom til så mange penge. Eller et helt andet. Meeeen den tid den sorg 😀

Drømme huset

Mit største kriterie ved vores hus er at det er tæt på havet. Og så bare bygge et pisse fedt hus, med en kæmpe garage til 5 biler under huset. Aston Martin, Audi, Range Rover, Maserati og en Bentley. Ja har en forkærlighed for smukke nye biler – Og dem der kan trække en hestetrailer.

Kæresten skal have et musik studie. Selvfølgelig. og en kæmpe stue med panorama udsigt over Alssund og Sønderborg, et stort spisebord der kan være rammen om mange gode timer med familien. Store lækre lyse værelser, tykt gulvtæppe, lækre gardiner. Jeg er absolut ikke til en kold og minimalistisk stil med “kedelige” dyre designer møbler. Jeg vil have varme lyse farver, blød belysning, flotte møbler, flotte malerier, guld og kvalitet. Det er lige mig. Og så det sprødeste badeværelse og køkken!

Og så vil jeg lige tilføje, at ingen i min familie kommer til at lide nød. Ingen vil sidde med gæld og hårde dage. Men køre en fed bil og have et trygt hjem.

Hestepigen

Så ville jeg gå ud og finde et par virkelig gode ungheste, og købe dem. Og ride igen. HVER dag (med undtagelse af børne ferierne som vi tilbringer i Tanzania, Hawaii, St. Croix, Polynesia, New York osv). Ja ville gøre det til mit job at uddanne hestene. Den glæde ridning og samværet med en hest giver mig, den er så stor. Har lagt så mange kræfter og et så stort engagement i min ridning, det ville være synd hvis det skulle gå til spilde.

Se hele verden

Jeg vil rejse med mine kære. Til jordens smukkeste steder, det skal man simpelthen når muligheden foreligger. Nye bekendtskaber, traditioner og kulturer. Besøge lande hvor de ikke har det så godt, kunne give noget videre her. Give en hånd til at kunne bygge skoler og støtte op om forskellige projekter. Børn er vores fremtid, og derfor vil en investering i dem gavne alle mest. Det er rigdom for mig.

Familien

Men bedst af alt, jeg vil have tid til min familie. Være sammen med mine børn. Lære dem livets vigtigste opgaver. Lære dem at sætte pris de vigtigste ting i livet, behandle andre mennesker ordentligt og holde traditioner ved lige. Ja det lyder kliche, og heldigvis for det.

Hvad ville du gøre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *