Der er ikke noget flottere end ny lakerede velplejede negle! Her er 7 tips til hvordan du kan pleje din manicure, og få den til at holde længere.

Sådan plejer du din manicure

Korte negle

De lange flotte mandelformede hitter idag! Men hvis du feks sidder ved en computer hele dagen, så er det ekstremt hårdt for spidsen af neglen. De bliver hurtigere ødelagte og grimme. Med kortere negle, forlænger du holdbarheden af din manicure.

Basecoat er vigtig

De fleste tror at en topcoat, er den eneste måde, at beskytte en lakeret negl på. Men det er faktisk basecoat’en der binder neglelakken til overfladen af neglen, og er dermed til at forlænge holdbarheden af din manicure.

Vær sikker på dine negledame/mand får alle hjørner med

En god negledame/mand sørger for et godt lag med farvet lak og topcoat. Specielt tommelfingeren og pegefingeren benytter vi meget i vores daglig dag. Så et godt beskyttende lag, på disse to fingre er med til at forlænge holdbarheden af din manicure. Du kan efterfølgende selv, hver 3., 4. da, alt efter behov, anvende en topcoat, for at beskytte din lak.

Undgå varmt vand de første 12 timer

Undgå at vaske op den første dag du har fået ordnet dine negle. Generelt undgå vand, med mindre vandet er koldt. Det tager lang tid for neglelak at tørre og blive hærdet. Og specielt varmen, kan føre til små buler og ridser. Og så efterfølgende, brug handsker ved opvask og lignende.

Brug neglebåndsolie

Fugt er nøglen til beskyttelse af din manicure, mod daglige skader. Masser neglebåndsolie ind i dine negle om aftenen inden du går i seng, for at give dem en lang holdbarhed, og for at afværge dem mod skader og ridser.

Pas på med at af spritte dine hænder

Du prøver at slå bakterierne ihjel omkring dig, og fair nok. Men alkoholen i din af spritter, gør intet godt for din manicure. Den slider på dine negle, og specielt din topcoat. Prøv istedet at vaske dine hænder med en antibakteriel håndsæbe.

Undgå solcreme

Eller ihvertfald være forsigtig med at påføre den. Ingredienserne i din solfaktor, kan give dig gule negle og slider hårdt på din topcoat. Så vær opmærksom på, kun at bruge dine fingerspidser, når du smører dig ind i solcreme. Og tør resterne af, hvis der er kommet solcreme på dine negle

Håber du kunne bruge disse tips til at få mere ud af din manicure, og tak fordi du læser med :*


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *