Tiden går al for stærkt. Syntes kun lige vores søn er kommet til verden og alligevel føles det som om han altid har været der! Kan faktisk ikke huske hvordan det var uden ham. Men nu er han altså blevet så stor og selvstændig, at næste kapitel starter! Havde du spurgt mig for 3-4 måneder siden, var jeg slet ikke klar på dette kapitel, og han skulle egentlig bare være hjemme ved sin moar. Men nu, det glæder mig SÅ meget at han skal ud blandt andre børn. Han er sådan en glad lille dreng og virker meget udadvendt og enormt nysgerrig på sine omgivelser. Så det at se ham sammen med andre børn, det varmer mit moderhjerte helt vildt.

Privat Dagpleje

Jeg har valgt en privat dagpleje til ham. Havde oprindeligt skrevet ham op til en vuggestue. Dengang jeg skulle tage stilling til de ting, inden han var en måned gammel, da havde jeg slet ikke været igennem denne process og dannet mig en mening og et overblik. Så var heldig at få en plads til ham i et privat hjem, med søde mennesker, søde børn og et sted hvor jeg har lyst til at placere mit barn.

KarinaKoch.dkDet er gået rigtig godt de første dage, han har med det samme været optaget af leg, og faktisk ikke ænset mig, når jeg er gået. Har valgt ikke at gøre noget stort ud af at sige farvel. Men må sige når jeg så er kørt hjem, så har jeg virkelig også glædet mig til at hente ham igen. Og hvor dejligt, at have så stor en gave i sit liv, og også en mulighed for at savne ham, og blive mindet om, at det at få et barn bare er det største i hele verden – Noget jeg ikke vil være foruden. Elsker elsker elsker den lille dreng. Han giver mig den bedste motivation her i livet! <3 Den kærlighed mærker man først den dag man selv står med sin egen baby. intet mindre <3

Sean C <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *