redken-color-extend-magnetics-conditioner-500-ml-0
Spar 56% på din Redken 500 ml conditioner HER

Hvis du har fint, men skadet hår, som har brug for en del fugtighed. Så skal du overveje din daglige / ugentlige rutine, med først at vaske håret i shampoo og efterfølgende med balsam.

Ved at starte med at massere dit hår ind i balsam, hydrere du dine hårstrå. Balsamen nærer dit hår, men det kan desværre også have tendens til at få det til at klaske sammen. Hvis du derimod,  først giver dit hår en omgang med balsam, og derefter vasker det rent med shampoo. Så får du al balsam rester ud af dit hår. Du vil med det samme opleve et rent hår, som er fuld af liv.

Den tunge hårkur

hårpleje macadamia-deep-repair-masque-250-ml-0
Bruger denne lækre hårkur til mit hår, fra Macadamia. Den kan du køre HER

Også selvom du ikke har fint hår, så er det værd at prøve med den omvendte vask. Og ikke mindst de tunge hårkure vi smider i vores hår. Ved at vaske håret efterfølgende med shampoo,

opnår du først at håret suger næring til sig fra kuren, og derefter får du et helt lækkert fyldigt hår, uden rester af kur der til tider giver det lidt fedtet hår. Det oplever jeg selv når jeg bruger min kur.

Når du vælger at vaske dit hår i den omvendte rækkefølge, vil du også opleve at du ikke behøver at vaske dit hår så ofte. Fordi du netop får vasket overskuds balsam/hårkur ud af håret, som forårsager det lynhurtigt igen bliver fladt og fedtet. Jeg selv vasker håret hver femte dag, og det kan jeg kun, hvis jeg får vasket min hårkur ordentlig ud med det samme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *