Som vil gøre dig mere overbevisende, når du spørger om noget

Og nej det er ikke be’ om!

At spørge folk om en tjeneste, kan være akavet. Ja et direkte irritationsmoment. Tit oplever jeg hos mig selv, at jeg får slet ikke spurgt, fordi jeg med det samme forventer at skulle have en masse argumenter klar. Og vil måske opleve en irriterende diskussion, som kunne være undgået. Men indimellem, er det altså nødvendigt for os, at kunne spørge om en tjeneste hos andre. Selvom vi er hårdt arbejdende super kvinder. Vi kan bare ikke alt selv!

Så næste gang du tager mod til dig selv før du spørger om hjælp, så prøv at bruge et magisk ord, som gør det mere “spiseligt” for begge partnere. Om det er hjemme bag husets fire vægge, i børnehaven eller på arbejdspladsen. Prøv at bruge ordet “VILLIG

At bruge ordet villig i din sætning, vil forvandle dit krav for en øjeblikkelig handling, som er nemt at afslå, til et spørgsmål om hvad den pågældende person er i stand til, i en breder forstand.

Feks. næste gang du spørge din kæreste “Kan du tage skraldet med ud?” Og han mumler irriteret at han vil gøre det senere, så følg straks op med “Er du villig til at gå ud med skraldet?”. Ved at dreje det om til et spørgsmål, kan du ændre resultatet. Dette virker specielt godt, efter at den oprindelige anmodning blev afvist. Kvinde kend din kneb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *