Er fandme når hele hytten sejler. Og jeg er bare skide ligeglad. Fordi jeg har lige hentet min lille dreng i dagplejen, hvor han bare er faldet SÅ godt til. Og han rigtig er i puttehumør. Så vil jeg ikke bruge min tid på noget andet. Fuck Facebook, jobsøgning, opvask – JA alt andet er fuldstændig uinteressant. Suger bare min baby til mig, og kærligheden strømmer ud gennem de 90.000km vener jeg har i kroppen! Jep slog det op, og JA så stor (lang) er KÆRLIGHEDEN til den lille gut.

Vi hygger med Ramasjang, og jeg kan næsten alle sangene i hovedet ha ha! SÅ er man virkelig blevet mor 🙂 Oprydningen løber ingen steder, den tager jeg med et kæmpe smil på læben, når han er puttet. Nemo, vores lille Chihuahua, ligger trofast i soverværelset, når Sean er lagt i seng. Han passer på sin efterhånden store lillebror <3

Ps. Intelligente mennesker bander!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *