sundt hår
Mener du at du har sundt hår? Imellem føntørringer, glattejernet, lidt for hård omgang med børsten, farvning og for meget sol, er det stort set umuligt at undgå at slide på dit hår, og det ender med tørre triste spidser. Her er et simpelt trick for at finde ud af om dit hår har brug for lidt ekstra kærlighed den næste tid.

Sådan finder du ud af om du har sundt hår

Dette skal du bruge:

Et glas vand og et hårstrå

Sådan gør du:

Sørg for at glasset mindst er fyldt med 3/4 dele vand. Læg håret i glasset. Flyder det, er det et godt sundhedstegn. Går det til bunds, er det et ødelagt hårstrå, og giver dig et vink om dit hårs tilstand.

Det betyder….

Det hele kommer an på dit hårs porøsitet, eller hvor absoberende det er. hvis det ydre lag af dit hårstrå er blevet udsat på regelmæssig slitage, vil vandet sive igennem. Og det er hvad der gør, at håret synker til bunds i vandet. Denne slitage forårsager at håret kruser og taber farven.

Et hurtigt fix!

Giv dit hår en god omgang kur en gang i ugen, som styrker det ydre lag af hårstrået. Og læg diverse varmeredskaber på hylden for en tid, så håret for en chance for at genvinde sin styrke.

Læs evt min artikel om Olaplex her 🙂

Håber du kunne bruge denne artikel til noget.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *