På min vej til Vejle her til morgen, hørte jeg morgenprogrammet Gonova i radioen, og de kom med et rigtig godt spørgsmål. Hvilke to ting/egenskaber elsker du hos dig selv?! Ja den var da god! Så gik jeg igang med at tænke lidt over min to egne. Her kommer de.

Mine to favoritter

Man kan jo stort set altid komme med noget negativt, hvor trist det så end er. Og vi burde blive bedre til at huske hinanden på, at den vej er forkert. Jeg personligt, er rigtig glad for mit hjerte og min samvittighed. Det kan indimellem være min egen fjende værst, når man føler man har gjort noget forkert, eller nogen kede af det. Indimellem i livet, må man gro lidt hård hud, vi kan i sidste ende ikke gøre alle glade. MEN vi kan ihvertfald holde vores egen sti ren.

Men jeg syntes det er rigtig godt som menneske, at have en samvittighed og et hjerte, der kan rumme mange slags individer og forskelligheder. Og som besidder nogle gode intentioner. Både i et forhold, til sin familie og gennem ens karriere. Især hvis man sigter efter et job med ansvar. Det giver lidt hård hud, men man skal altid kunne se sig selv i spejlet, og stå inde for sit arbejde.

Nummer to ting…. Jeg har mange egenskaber som jeg i sidste ende er rigtig glad for. MEN hvis jeg skal nævne en ting hos mig selv, så er det mit hår. Prøv og hør her! Jeg bliver ALDRIG korthåret, frivilligt. Jeg elsker bare et flot langt hår. Fik det een gang farvet en smule mørkt. Ja det var nok nærmere en misforståelse hos en frisør. Og det varede heller ikke længe før, det var lyst igen. Men jeg følte at alle kiggede på mig. (Som om fremmede går og tænker “Hov hun har farvet sit hår” – NOT) Men det var inde i mit hovede. Skrækkeligt, der forstod jeg virkelig, hvor meget mit hår er min identitet.

Så piger og drenge, smid en kommentar med jeres to ynglings ting/egenskaber!! Er spændt på flere positive ting <3

4 Comments on Fortæl mig to ting/egenskaber om dig, som du elsker!

  1. Ja, dit hår ER super lækkert Og jeg kunne nævne mange flere ting hos dig: Dine øjne, din slagfærdighed, din humor og og og

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *