Faldt over en tråd på Facebook omkring hårpleje af VIRKELIG medtaget hår.

– Efter gentagne gange at have afbleget sit hår indenfor få døgn, oplever denne her pige, at hun er ved at miste sit hår. Det knækker mildest talt af og hun mister store totter. Ikke nok med det, så er hendes hovedbund fuldstændig smadret af sår, efter nærmest at have brændt den af, med diverse afblegninger.

SHIT.

Vi behøver her i denne artikel, ikke at komme ind på, hvor pisse dumt det er, at begynde på sådan noget her selv, uden kyndig hjælp! Når en afblegning går i vasken, SÅ skal man IKKE fortsætte med flere afblegninger ydeligere på egen hånd. Nej, så ringer man f… til en frisør hurtigst muligt.

Hårpleje Olaplex
Vidundermidlet Olaplex NO.3. til knap 200kr på Amazon.

Godt, skaden er sket her, og hun er nærmest endt med et ufrivilligt sidecut. Min verden ville gå under hvis det var mig. Elsker mit hår, og uden det, ville jeg føle mig ekstrem nøgen og utilpas! Ja kan faktisk ikke forestille mig hvordan det må føles. Læste tråden igennem, og noget vakte min nysgerrighed. Den evige jagt på den perfekte hårpleje! En frisør nævnte et hårpleje produkt, som hun rådede pigen til at bruge. Googlede det og fandt frem til et hårpleje produkt, som frisører er ekstrem vilde med. Olaplex… Er nok skide langsom, men jeg HAR aldrig hørt om det før. Og de to gange i året jeg kommer til frisør, så får jeg ikke så meget med 😀

Godt så, vi tager den lige helt forfra, hvad er det med Olaplex? Og hvorfor er Olaplex så godt? Jeg har undersøgt sagen, og hæng på! Har rodet lidt rundt og fundet det til den absolut BEDSTE pris på Amazon. OG har selvfølgelig bestilt en til mig selv. Wuhuu er mega spændt på at prøve dette vidunder middel! Jeg fandt det HER til 19,39£ som svarer til ca 180kr, alt efter hvordan den engelske pund ligger.

Hårpleje til medtaget hår

Olaplex beskriver selv deres produkt således:

Team Olaplex er gået sammen med to af verdens førende ph.d. forskere i materialer og kemi, Dr. Eric Presslyog Dr. Craig Hawker. Disse to forskere har ikke arbejdet med hårprodukter før, men det har lykkedes dem i samarbejde med Olaplex, at udvikle et nyt innovativt molekyle, som er fri for olie og silikone. Denne molekyle beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur, under og efter en kemisk behandling. Effekten af denne hårpleje kur er, at svovlbroerne er stærkere end ved udgangspunktet.

Der findes tre forskellige Olaplex. NO.1., NO.2. og NO.3. NO. 1 og 2 bliver normalt udført i salonen af frisører i forbindelse med en farvning eller afblegning af håret. NO.1. Bond Multiplier tilsættes blegningen eller farvningen. Når farven er vasket ud, afsluttes der med NO.2. Bond Perfector. Resultet er et sundt hår, som er tilføjet fugt en mas. Derefter bruges Hair Perfector NO.3. 1 gang i ugen, af dig selv. NO.3. kan også bruges som en forbehandling, til fremtidige farvebehandlinger. Fokus er at forbedre plejen af dit hår, og ikke bare give en kosmetisk effekt.

Håber denne artikel kan komme ud til flere, som elsker deres hår, og ikke aner at Olaplex eksisterer. Så snart jeg har fået min Olaplex, og prøvet det af, vil jeg komme med en opfølgning her! Del gerne denne artikel med dine venner, og kom gerne med en kommentar, hvis du selv har erfaring med Olaplex 🙂

– Tak fordi du læser med 😀

hårpleje macadamia-deep-repair-masque-250-ml-0
Bruger denne lækre hårkur til mit hår, fra Macadamia. Den kan du køre HER

Opfølgning d. 14.08.

Jeg har nu modtaget Olaplex, og har brug det een gang, igår. Mit hår trænger virkelig til at få taget spidser lige pt. Er begyndt at tabe en del hår her på det sidste, og tager nu en ordentlig bunke vitamin piller. Blev gjort opmærksom på at det er typisk efter en graviditet, og at kroppen virkelig har tæret på alle ens reserver. Så nu står den på kalk+ D vitamin, almindelig vitamin pille og fiskeolie. Har IKKE været god til at tage vitaminpiller ups. Nå men tilbage til håret her. Jeg putte Olaplex i mit tørre hår og lod det sidde i 30 min. Der står alt over 10 min, på flasken. Gik så i bad og vaskede det og sluttede af med min sædvanlige kur, Macadamia Natural Oil.

Må sige her idag, at jeg virkelig har lagt mærke til at mit hår er mere…. Ja fugtigt? Altså ikke fugtigt i den forstand, men kender I det når det bare er tørt, så mister det glansen. Er altid flittig til at putte hår kur i. Men hvis jeg ikke skylder den ordentlig ud, så ser mit hår også fugtigt ud, men det klasker så bare sammen og bliver lynhurtigt fedtet. Så er vældig godt tilfreds indtil videre, tror mit indtryk bliver endnu bedre, når der er gået nogle dage. Vasker kun mit hår hver 5. dag, og det vil jeg helst sådan her, fordi det slider mindre på håret.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *