gråt hårGråt hår er IN! Og ikke kun den naturlige udgave af grå hårfarve de fleste oplever med alderen. Unge piger får deres hår farvet gråt i mange forskellige nuancer. Det er vidst en længere og mere kompliceret omgang, som du helt sikkert skal planlægge med en professionel frisør, og ikke stå med derhjemme selv. MEN gråt hår er FEDT! Og ville ønske jeg både havde den helt rigtige lækre teint til det, så havde jeg helt bestemt selv haft det. Jeg har her samlet et par make-up tricks til jer med det lækre grå hår, måske er der inspiration at hente 😉

Gråt hår – Fokus på brynene

Contouring Anastasia Beverly Hills highlighter
Lækker highlighter fra Anastasia, med fire forskellige highlights for 45€ hos Amazon, svarende til ca 340kr. Se mere HER

Brynene rammer et hvert ansigt ind, og det er specielt vigtigt ved gråt hår. Det er ikke nødvendigt med “hårdt” optegnede bryn. Men definer dem med enten lidt pudder til brynene eller en øjenbryns blyant. Det gør dem skarpe, og giver dig et friskt og velplejet look.

Fokus på kindbenene

En god kontrast til det grå hår, er på godt gammelt dansk – Kinderødt. Smil alt hvad du kan til spejlet, så er det tydeligt at se æblet på kinderne, hvor du skal lægge den. Det vil lyse dit ansigt flot op.

Ram dine øjne ind

gråt hårTil dit grå hår, er noget af det vigtigste du kan gøre med make-up, at fremhæve alle dine træk og ramme dem ind. Øjnene er her en vigtig ting. Og eyeliner skal der til. Især en varm brun eller navy mørkeblå. Pas på med sort eyeliner, alt efter hvordan din hudtone er. Den sorte eyeliner kan gå i for hård en kontrast med dit grå hår.

Dristige læber

Neutrale farver har tendens til at få det hele flyde sammen og det hele dermed virker lidt livsløst og kedeligt. Så istedet for neutrale læber, så ram din læber ind med en lækker læbestift, som står i en frisk kontrast til det grå hår. Rød, pink, bær farvet. Det sætter kulør på dit liv og dit ansigt.

Læs mere HER, for make-up tips der passer din øjenfarve.

Tak fordi du læser med på bloggen her 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *