Her kommer den første artikel af to, som rummer en god håndfuld makeup tips til dig. Måske er der lige præcis et her, der løser dit problem. Jeg syntes det er sjovt at læse diverse tips igennem, der er altid et eller andet man kan bruge og noget til videre inspiration. Og uddannelsen og vejen til den perfekte makeup er altid sjov for mig.

– God fornøjelse!

makeup tipsMakeup tips

1. Er du træt af, at din foundation sidder i kager og ser unaturlig ud? Så prøv at viske kinderne rene med en serviet bagefter, næste gang du lægger foundation. Det gør det nemmere at lægge din rouge og blush, uden at det ser unaturligt ud. Det bringer liv tilbage i dine kinder, og giver en naturlig hud og glød.

2. Hvis du har lange og naturlig flotte øjenvipper, så behøver du ikke ret meget andet end en god mascara, for at fremhæve dine øjne. Det er dog vigtigt at du skifter din mascara ud ofte, ja endda hver måned har jeg læst mig til. En frisk mascara er nemlig lettere at lægge på vipperne og klumper ikke. Start med at lægge mascaraen på nederst ved roden af dine øjenvipper. Vrik den lidt frem og tilbage, så den kommer godt ned mellem vipperne ved roden. Med fine strøg trækker du mascara børsten op og udad. Tricket er, at jo tættere du får lagt mascaraen i bunden, jo fyldigere og flottere bliver dine vipper, istedet for det modsatte med klumpede og tykke ender.

Dine egne øjenvippe – Bare længere

Har du ikke særlig lange øjenvipper, eller vil du bare gerne have dem længere, så læs denne artikel HER omkring en super serum der giver dig lange, kraftigere og mørkere øjenvipper. Den bruger jeg selv, da jeg syntes lange øjenvipper er super flot og feminint.

3. At mestre et multi produkt, vil ikke kun give dig et flot look, men men vil også hjælpe dig med at spare tid og penge i din makeup rutine. Alle kvinder bør have en blød og lys pink/fuchsia kinderødt, som både kan påføres på mund og kinder. Ligemeget om du er mørk eller lys, så passer en flot pink til alle, og giver liv til dit ansigt. Mix det eventuel med din dagcreme og kom det på dine kinder.

corrcetor mørke rande
Corrector til mørke rande under øjnene. Køb den HER

4. Mørke rande under øjnene, det kender vi alle, og vi kan ikke andet end at se super trætte ud! For at undgå det, så start med at smøre dig under øjnene med en hurtig absorberende fugtgivende øjen creme. Anvend først en corrector, som er en pink eller fersken farvet concealer, alt efter hvilken farve du køber. Den bruger du til at neutralisere de blå og sorte toner, i de mørke rande under dine øjne. Den kan du købe her hos Amazon til under 30,-kr. Derefter anvender du en concealer der er en eller to toner lyser end din fondation. Til sidst bruger du en lys pudder til at fiksere din makeup så den holder længere.

Den røde

5. Der er ikke noget mere forførende og feminint, som en dristig rød kyssemund. Noget enhver kvinde bør eje, er den røde læbestift. Start med en skarp lipliner, i den samme farve som din læbestift. Når du lægger den på, så smil lidt. Det strammer læberne og gør det dermed nemmer at ligge lipliner på. Ram læberne ind og påfør så læbestiften. Evt med en pensel, for at gøre det så flot og præcist som muligt. Tips : HVIS du laver en fejltagelse og “maler” ved siden af, så påfør en smule concealer på en pensel, og visk det væk.

Makeup tips eyeliner6. Flydende eyeliner er en af de mere drilske makeup produkter at arbejde med. Men dette trick gør det lettere at lægge den på. Den nemmeste måde at gøre det på, er først at bruge en taupe farvet eyeliner (grå brun). Med den tegner du en “sketch” På denne måde, er du sikker på at stregen er akkurat og lige. Så kan du fint tegne oveni med den sorte flydende eyeliner, og få et super flot resultat. Læs også min artikel om den perfekte påføring af eyeliner HER.

Contouring til  dine kindben

7. Det er ikke nødvendigt at være født med høje kindben, når bare man kender til dette contouring trick. Med en pensel stryger du en highlighter, fra dit kindben og op til lige under din tinding. Så suger du kinderne ind, og finder hulningen under dit kindben. Følg hulningen, og læg her din contouring farve der passer til din hudtone. Hos en lys pige som mig, er det bedst at bruge en kold farve. Hvis man har en lys teint, så kommer det hurtigt til at se unaturligt ud, med en varm farve. Derefter, smil og anvend en fersken farvet rouge, som du påfører med en cirkelformet bevægelse. Start i midten af dit “æble” og lav cirklen større. Sådan! Så skulle de kindben være på plads! Er du nysgerrig efter at lære mere om contouring, så læs med HER.

makeup tips smoky eye8. For at få de helt perfekte smoky eyes, start med at ram dit øje ind med en eyeliner. Sørg for at lægge den tæt mellem vipperne, både for oven og for neden. Det gør øjenene intense, og øjenvipperne flotte og fyldige. Brug fingerspidsen til at tvære eye lineren ud, det giver et lidt blødere look, end det hårde look stregen efterlader. Derefter påfører øjenskyggen på øjen låget, op langs folden på øjet og blend udad og opad mod tindingen, MEN ikke op til tindingen. Det gælder om at, fange retningen. Det løfter øjet flot og giver et virkelig intenst look.

Brynene

9. Et smukt og velholdt bryn danner rammen om et lækkert makeup look. Børst dine bryn med en ren mascara børste. Brug en bryn pensel og form brynet ved at bruge den tynde side. Derefter benyt penslens flade side, og fyld brynet ud med små korte stryg som ligner hår. Slut af med en highlighter lige under brynet. Det liver op, og løfter brynet, Vær opmærksom på den farve du benytter til dine bryn, hold dig fra brune/røde toner, med mindre det virkelig matcher din hårfarve. Jeg feks, skal bruge en kold grå agtig farve.

10. Et makeup tips for at holde en flot glød, ved den helt gennemførte og perfekt dækkende foundation, er det en god ide at lægge highlighter før foundation. Ved en fuldt dækkende foundation, kommer det til at se en smule mat og kedeligt ud. Med highlighteren under, bliver gløden bibeholdt i din makeup, og du beholder det strålende og levende look.

Det var første artikel ud af to. Læs med imorgen, der kommer de næste ti gode makeup tips 😉

– Tak fordi du læser med


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *