Med mit nysgerrige sind kiggede jeg videre over bestsellers fra mærket Gro på Amazon og fandt denne smarte form for mørklægning til børneværelset. Det er ikke et rigtig gardin og det er virkelig nemt at sætte op ved hjælp at dets sugekopper. Det kan måle op til 130*198cm, og kan fint justeres til det enkelte vindue via velcro stykker. Er virkelig imponeret over hvad der alt eksistere af smarte gennemtænkte ting, især når det kommer til små børn.

Mørklægning sørger for søvn og ro til de mindste

Mørklægning med "The Gro Anywhere Blind"
Mørklægning med “The Gro Anywhere Blind”

Denne her skønne sommertid byder på mange lyse timer i døgnet. Faktisk fra lidt i fire om morgenen til kl ti om aftenen her i  Danmark. Hvilket har en temmelig voldsom effekt på søvnen. Det har vores små børn ikke helt styr på og gør dem rastløse, og det gælder også mig selv. Har arbejdet i diskoteksbranchen, og det med at gå i seng når solen står højt på himmelen og fuglene kvidrer, det er simpelthen så frustrerende. Så vi har i forvejen helt mørke gardiner for at få den bedste søvn. Og med en putning af barnet før mørket bryder frem, gør at en mørklægning af børneværelset derfor er temmelig praktisk.

Mørklægning af børneværelset om aftenen, gør det mere sovevenligt for barnet og mørket er med til at stimulere barnets søvn. En god nattesøvn giver overskud om dagen til leg og læring. Det mobile “The Gro Anywhere Blind”  er også det nemt at tage med sig, med en vægt på 700 g i sin lille smarte taske, så ferien eller weekenden hos bedsteforældre heller ikke bliver noget problem. Se den korte video nedenunder her og få et indtryk af hvordan du nemt og hurtigt kan mørklægge et børneværelse og skabe et godt sove miljø for dit barn.

Se også min artikel for det smarte dag/nat ur fra “Gro Clock Sleep Trainer” til dit barn HER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *