Lange naturlige øjenvipper med Aphro Celina Eyelash Serum

Inden jeg blev gravid og fødte min søn, brugte jeg en øjenvippeserum som hedder Aphro Celina eye lash serum. Man hører tit om de mirakel produkter, og afprøver dem uden det vildeste resultat. Men den her virker altså! Man skal have lidt tålmodighed med en øjenvippe serum, det tager sin tid. Men når det så er sagt, så blev mine øjenvipper længere og længere, mørkere og kraftigere!

Min egen historie omkring øjenvippe serum

Øjenvippe serumen skal påføres som en eyeliner en gang dagligt de første 4-6 uger. Så det gjorde jeg hver aften. Efter de første 4-6 uger påførte jeg den 3-4 gange i ugen alt efter behov. Dengang gav jeg 350,-kr for den over Amazon, men kan se nu at den er billigere. 3 ml plus en lille gave for 25,50£ der svarer ca til 250,-Kr det er da en pris der er overskueligt, især hvis man ikke kender produktet i forvejen og gerne vil prøve en øjenvippeserum.

øjenvippe serum /eyelash serum

Jeg har skam også forsøgt mig med øjenvippe extensions, men kom ikke rigtig overens med dem. Efter 2 forsøg følte jeg mine egne øjenvipper var ekstrem slidte, og var blevet meget korte. Så det holdte jeg hurtigt op med, selvom det var den fedeste følelse når de var nylavede.

Der er ikke noget smukkere end lange naturlige fyldige øjenvipper, men det kan altså også opnås med en god øjenvippe serum. Så ser det endda mere naturligt ud, da det jo er ens egne vipper der får ekstra fylde og længde.Mine blev så lange at jeg kunne mærke dem når jeg blinkede. Brugte heller ikke voldsomt meget mascara da de i sig selv var mere fremtrædende. Man skal bare besidde en smule tålmodighed og huske at påføre det hver aften – feks have det stående ved siden af tandbørsten. Så skal der nok ske ting og sager, når man hopper i seng og får sin skønheds søvn 😀

Se evt mere info på denne youtube video. Den er på tysk men forskellen på vipperne ses tydeligt. Hvis du har spørgsmål, vedr. sproget eller andet, så smid en kommentar til mig 🙂 Har du selv nogen erfaring med forskellige øjenvippe serum, så hører jeg også gerne fra dig 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *