Du kender de her selvsikre kvinder, der træder ind i et lokale. Det er som at se en film. De svæver hen over gulvet, i slowmotion naturligvis. Håret falder som i den mest perfekte “You are worth it” reklame, deres latter er sød som honning, øjnene funkler, og fanger din opmærksomhed MED det samme. OGSÅ selv om du er en kvinde af heteroseksuel natur. Men hvordan? Hvordan får man den aura, energi? Læs med her, det kan ligeså godt være dig!

Selvsikre kvinder er ALTID positive!

selvsikre kvinderLad os sige det sådan, vin glasset er altid halv fuldt. Det positive er fundamentet i de selvsikre kvinders liv, og “fake it, till you make it” må være deres vision. Sagt på en anden måde, hvis nogen stjæler din parkeringsplads foran næsen på dig næste gang, så kør glædeligt videre og tag den næste. Drop alt det negative i dit liv, se det fra den postive side. Husk dine tanker bliver til virkelighed. Smil noget mere, ikke nok med at et smil smitter, så vil dit humør automatisk blive bedre. Selvsikre kvinder ser ikke problemer, men opgaver.

Blake Lively er i min verden en af dem. Absolut bare SÅ smuk, og det smil! Ved godt jeg nok er for gammel til “Gossip Girls” men blev så betaget af hende der i den rolle som Serena Van der Wodsen. Florlet pige, smuk, høj, hendes smil, stemme, øjnene. Er SÅ betaget af hende! Hun udstråler alt det feminine, som jeg finder attraktivt hos en kvinde.

Selvsikre kvinder komplimentere andre

Selvsikre kvinder komplimenterer andre. Når hun ser noget smukt, fortæller hun det også. Ikke nok med vil du få andre til at føle sig godt tilpas og glade, du vil også føle dig godt tilpas med dig selv. Og du vil dermed også bevise at du er selvsikker nok, til at kunne give andre komplimenter. Har du nogensinde lagt mærke til, at usikre mennesker har det med at “holde” andre nede omkring dem? Det koster ikke en skid at smide et kompliment efter en person i dine omgivelser, og hvis det kan redde deres dag?! Så tænk over hvor glad du selv bliver, når du modtager et kompliment. Hvis du ser noget smukt, så sig det <3

Selvsikre kvinder er med på alt

At prøve noget nyt, kan være temmelig grænseoverskridende. Men jeg vil love dig, at hver gang du gør det, vil du rykke et trin op af trappen af selvsikkerhed. Det ruster dig, gør dig stærkere og endnu modigere. Bedst af alt, kærligheden til dig selv og din styrke, selvsikkerhed bliver størrer. Og dermed også troen overfor dig selv. Derfor, er det heller ingen skam at være en moden kvinde. Mange får et chok når de rammer de tredive. De tror deres liv er ovre, men det er det slet ikke. Det er kun lige begyndt, Den indre ro og den selvsikkerhed der er over en kvinde, der hviler i sig selv, er bare så skide sexet! Så den solo backpack tur du drømmer om, eller bare en tur med dig selv i biografen, se og KOM AFSTED :*

Selvsikre kvinder sammenligner ikke sig selv, med andre

Fordi selvsikkerhed kommer indefra, vil det slet ikke komme dig til gode, at skulle måle sig med andre. Istedet må en kvinde arbejde med sig selv, OG acceptere sig selv. Sætte pris på de mange gode kvaliteter man selv besidder, og komplimenter andre for hvad de gør godt. Den energi der vender retur til een, når man begynder at acceptere sig selv, elske sig selv. Den ER så forløsende! Jeg gik for nogle år siden, SÅ forfærdeligt meget op i hvad jeg vejede. Hver dag startede med en fiasko på vægten, og en gennemlæsning af VOGUE. Var så besat af at ligne de kvinder i bladende. Smukke, tynde, høje, unge. Shit altså? Hvilken kvinde har fortjent så meget “tæsk” hver dag af sig selv? AK jeg kigger stadig langt efter smukke kvinder! De er super fascinerende! Men nu fylder ordet “smukke kvinder”, bare flere ting hos mig end lange anoreksi ben og str 34!

Selvsikre kvinder er ikke bange for at spørg om hjælp

Selvom det virker som om den selvsikre kvinde har svaret på alle spørgsmål, har hun det ikke. Hun kender sine begrænsninger og at hun spørger om råd, viser at hun er ydmyg. Hun er altid på livets vej hvor der plads til ny viden og forbedringer.

 Jeg håber denne artikel er til mere inspiration der ude til alle kvinder!

-Tak fordi du læser med :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *