Det har været et vildt forår/sommer her på Brohovedvej. Noget jeg ikke reklamerede jeg generelt ikke reklamerede med – specielt på de sociale medier, var min graviditet, og vores søn, som kom til verden den 3. August. På det punkt, er jeg en meget privat anlagt person.

Må sande livet som husejer er fantastisk. Men sikke et projekt! Vores stueetage er blevet rigtig pæn, og det har virkelig givet nogle erfaringer på godt og ondt. Vi har gjort alt som vi kunne selv. Men hold k.. det var hårdt til sidst, med hensyn til min graviditet. Man er bare ikke mobil på nogen måde. Men jeg har en vis portion vilje.

Nu mangler vi “kun” kælderen. Der kan vi lave det meste selv, da det de fleste steder kun kræver maling og nyt tapet. Så har jeg også fundet den gemte havekvinde frem, hun har været lagt væk i mange år. Men med vores egen have og stolthed i behold, så skal der også være bare en smule lækkert. Ikke noget kompliceret, men med flere bed som ikke har været vedligeholdt i lang tid, så kræver det en del af min fysik og kraft at komme igennem her. Det er godt nok tilfredsstillende og lækkert for øjne og sind, når det så lykkedes, at komme diverse ukrudt og uønskede planter til livs.

Og nu nyder jeg hver morgen den absolut skønne udsigt her fra. Tænk at være så priviligeret, at kunne sidde i min seng og kigge ind over Sønderborg havn. Og når man så ovenikøbet står op til en morgen som denne! En fuldstændig blå himmel og frostklar luft. Elsker det 😀

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *