Har fandme ikke været meget på her den sidste tid. Ja undskyld mit valg af ord, men der har bare været meget.

job-skiltBruger stort set alt den tid jeg har til rådighed, med at kigge jobannoncer og skrive ansøgninger. Håber det bærer frugt. Mit største ønske lige, nu ville være at vide at jeg har et job, til enten december eller januar. Det vil give mig så meget ro i sjælen. Er utrolig stresset over det. Men grunden er nok også, at når jeg sætter mig noget i hovedet, så skulle det gerne være sket igår! Og sådan er det jo ikke bare altid. Det er sådan med mig, jeg finder man en skide interessant jobannonce og bruger virkelig meget tid på at skrive den helt rette ansøgning. OG så sende jeg den afsted…. Og så sidder jeg der og venter. Nååååå sidste frist er først om fjorten dage! Arrrrrgh! Det er jeg bare ikke god til! Fordi… Kan jo starte på mandag!

Ansøgninger, CV. og meget mere

Og så er det, med at skrive en ansøgning. Mit CV syntes jeg selv jeg har fået rigtig flot hen, med hjælp fra utrolig kompetente mennesker. Min ansøgning har jeg selvfølgelig linier der går igen, men retter den fuldstændig ind efter selve jobannoncen så tingene matcher. Og så håber jeg min personlighed før eller siden brænder igennem!

Dengang som tjener, havde jeg ALDRIG problemer med at få et job. De hang faktisk på træerne til mig, OG det var de GODE steder i København! Ja blev faktisk headhunted til Cafe Victor, (temmelig attraktivt sted, med sindsyg dygtige tjener!) men takkede nej. Var så færdig med branchen på det tidspunkt. Og nu, nu bevæger jeg mig ud hvor jeg ikke har været før. En ny mark, nye udfordringer, usikkerhed og alligevel fast besluttet på, at jeg kan udføre et job bedre end nogensinde før. Men lige nu, er der bare stille.

Uddannelse er bare vigtig idag!

Fortryder tusinde gange at jeg ikke tog mere uddannelse da jeg alligevel flyttede til København tilbage i 2005. Det ville havde åbnet mange flere døre for mig hvor jeg er nu. Har mange mange års erfaring, leder erfaring, merkonom fag indenfor ledelse, markedsføringsøkonom afsluttet med den bedst mulige karakter, projektorganisation, undervist og uddannet mange mennesker på hvert deres individuelle niveau og vigtigst af alt, evnen til at nå og se ind i andre mennesker.

MEN ingen fin bachelor og INGEN erfaring i sådan et alvorligt voksen job. Har jo “bare” været ridelærer og restauratør. Har skullet jonglere mange arbejdsopgaver på een gang, holde hovedet koldt, knoklet som en hest, taget konflikter, lyttet til lort og stadig ydet den bedste service! Og stadig elsker jeg faget og sætter en ære i at udføre det helt efter bogen. Men nu skal jeg altså videre. Jeg skal udfordres igen. det er så NEMT at falde tilbage i den gamle rille.

Ønsker mig et job! Wish me luck <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *