Brug produkterne i den rigtig rækkefølge..

Med det menes der, teksturens lethed i produktet. Rækkefølgen skal lyde – Ved først at rense med varm vand, får du fjernet alle urenheder i dine porer. Rens med en antibakteriel sæbe. Afslut med kold vand der lukker dine porer. En toner (hvis du bruger en). Derefter serum/olie, og til sidst fugtigheds creme. På denne måde, optager huden det maksimale fra alle ingredienser og forsegler huden med fugtighed.

– På det rigtige tidspunkt!

De minutter efter du stiger ud af badet eller har vasket dit ansigt, er alt afgørende. Fordi din hud stadig er fugtig, er det med til at sørge for mest muligt hydrering, som også sørger for blødhed. Du kan  sammenligne det lidt med en karklud. En fugtig karklud er bedre til at opsuge vand end en tør karklud. Så derfor er det vigtigt at have fokus på din hudpleje lige efter badet.

sund hudSørg for regelmæssig motion

Motion sørger for cirkulation i kroppen, og det gælder også iltning ud i alle celler. Dermed også hudcellerne, så det er sundt med røde kinder og sved på panden. Sørg efterfølgende for et bad for at fjerne snavs på kroppen/huden, og følg op med dine plejeprodukter og fugtighedscreme. Husk rigelig med væske!

Tag dig tid til en god ansigtsmaske

Kvinder med en blød og sund hud, ved at med lidt ekstra forkælelse, kommer man langt. På med en lækker fugtgivende maske, når din hud føles træt og tør. prøv at lægge en fugtgivende serum under masken, for virkelig at pumpe din hudceller med fugt, ledsaget af god afslappende musik på din iPod 😉 Jeg har i en tidligere artikel, beskrevet en rigtig god ler maske. Den er specielt god til uren hud. Jeg bruger den selv, også selvom jeg ikke har problemer med uren hud. Men syntes simpelthen den frisker min hud så lækkert op. Den kan du læse mere om HER. Den kan desuden bruges over hele kroppen.

Håber du kan bruge min artikel til noget, hvad har du selv af erfaring med hudpleje? Nogle gode råd eller produkter der bare må afprøves?

– Tak fordi du læser med :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *