Aztec Secret Indian Healing Facial Clay, måske verdens bedste ansigtsmaske – af ler! Den skal ihvertfald prøves.

En ansigtsmaske uden hverken parfume eller andre tilsætningstoffer – bestående af calcium ler og grøn ler fra Nevada, USA. Denne ansigtsmaske kan feks bruges til ansigtet, acne, body wrap og endda insekt bid.

Du blander den selv op med æble eddike og vand, til den ønskede konsistens opnås. Derefter påfører du den i ansigtet eller en problem zone hvor du ønsker den. Den påsmøres med en pensel. Jeg har personligt bare brugt den med vand. Er der nogen af jer derude, som har prøvet den med en blanding af æbleeddike? Så er i mere end velkomne til at smide en kommentar 🙂

Ansigtsmaske med mange muligheder

Ansigtsmaske
Ansigtsmaske- Måske verdens bedste

Denne ansigtsmaske går virkelig dybt i porerne, og renser huden godt igennem. Ansigtmasken er anbefalet til normal og fedtet hud, og skulle have en enorm god effekt på akne. Hvis du har akne, så tilfør blandingen 1-2 dråber tea trea oil, som kan købes i Helsam. Hvis du har en sensitiv, tør eller normal hud, så tilføj evt. glycerin og rose vand. Ved almindelig hud, skal ansigtsmasken have lov til at sidde i 15-20 min. Ofte opleves der at man kan mærke den rigtig arbejder med huden. Ansigtsmasken vaskes derefter af med rigeligt vand.

Huden kan godt rødme efter behandlingen, men det plejer at fortage sig efter 30 min, så det er ikke noget du skal bliver forskrækket over. Derfor er det en god ide at påføre den før sengetid, og så give huden ro natten over. Efter behandlingen, smør huden godt ind i en fugtighedscreme, evt også aloe vera. Huden føles dejlig blød og ren efter sådan en behandling.

Ansigtsmaske
Tilbehør til ansigtsmaske

Det gode ved denne ansigtsmaske, er at den IKKE er testet på dyr og indeholder ingen parfume eller tilsætningstoffer. Jeg har fundet den til en god pris på Amazon – Læs mere her. Et helt igennem naturligt produkt, til en overskuelig pris på knap 11,- pund svarende til 100,-kr. Udover det, er der en masse positive anmeldelser af produktet – Og det har bestemt en stor værdi for mig personligt. Så husk altid selv at give din vurdering af produktet når du handler, det kunne være til stor hjælp for andre 🙂

Se videoen nedenunder, hvordan masken påføres.

Ps. Siden indeholder affiliate links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *