“The Gro clock Sleep trainer” Dag/nat ur Baby ting man bare må eje – læs her hvorfor

Baby ting - Gro Clock dag/nat ur
The Gro Clock Sleep trainer- et must have til alle børnefamilier

Jeg faldt over endnu en spændende baby ting på nettet. Nok noget til det større barn Et Gro-clock sleep trainer. (Et dag/nat ur) Det måtte jeg bare undersøge. Det er simpelthen et ur til børn, som ikke er store nok til at kunne klokken endnu. Læste mig frem til, at det kan bruges fra 2-2,5 års alderen. Dette ur kan indstilles til at feks fra kl 20.00 til 07.00 viser uret stjerner. Det betyder at barnet skal sove og at det er nat. Løbende gennem natten aftager stjernerne, og kl 07.00 skifter uret over til at vise en sol, og viser barnet at nu er det tid til at stå op.

Min baby er med sine 6 mdr slet ikke gammel nok til at få sådan et ur. Men når han nærmer sig de to år så er det helt sikkert noget vi skal investere i. Kan selv huske som barn, at man bare ingen tidsfornemmelse havde. Kan læse på anmeldelserne og erfaringen med dette ur, at det virkelig har bragt overskud ind hos mange familier. Bla. en kvinde som allerede forsøgte det med sin kun 22 mdr gamle baby. Hun startede med at indøve sit barn gennem leg, at de skulle sove når månen var fremme. Så snart solen kom så stod de op. Det havde haft den vildeste effekt fra starten af. Syntes det er en genial løsning for både barn og forældre. Vi med babyer må sande, at vi kender det med mangel på søvn – Det slukker for ALT!

Køb det her

Vil mene at dette skønne ur er en fantastisk investering til sølle 200kr på Amazon. Vælger du at købe det i DK, kommer du af med over 300kr. Har du selv erfaringer med dette ur?? Så smid en kommentar.

Se også min artikel for “The Gro Anywhere Blind” her for mørklægning af børneværelset i den lyse tid vi befinder os i nu.

-Tak fordi du læser med, og sov godt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *