Har lige rodet godt igennem en masse lækkert babylegetøj på Amazon. De gode eftertragtede brands som Fisher-Price, Lamaze osv. Hvis man ovenikøbet er ude i de store ting, så er der godt nok mange penge at spare på at læse min artikel her om babylegetøj, så læs videre!

Babylegetøj fra Lamaze – Ildfluen Freddy

Babylegetøj
Babylegetøj fra Lamaze, Ildfluen Freddy til 11.65£

Super lækkert kvalitets legetøj fra Lamaze. Ildfluen Freddy er bare et bud ud af mange forskellige. Det byder på forskellige slags stof, vinger med knitrelyd, og spejl. Flotte farver som stimulerer din babys sanser og nysgerrighed, og motivere til leg. Den kan hænges op i autostolen, barnevognen eller hvor det end nu måtte være. Den er egnet til babyer fra 0-24 mdr. Jeg har bestilt den til min dreng her på Amazon sammen med VTech gåvogn (læs om den her) og venter spændt på den kommer. Nok mere spændt end min baby haha 😀

Elsker at den er nem at tage med når man skal nogen steder. Syntes specielt det er rart at have lidt undeholdning med i bilen hvor den nemt kan hænges op. Når vi går tur i klapvogn, der er min dreng meget optaget af omgivelserne så der er den ikke nødvendig endnu. Har fundet den til dig her på Amazon til en lækker pris! Hvad bruger du selv af legetøj når du er på farten?

 

Babylegetøj fra Fisher-Price

– Jumperoo /Hoppegynge Regnskov

Babylegetøj
Super lækker hoppegynge fra Fischer-Price til 79,99£

Der er jo stort set ikke det, denne hoppegynge ikke kan med din baby. Alletiders babylegetøj, hvor sædet kan drejes 360 grader. Din baby kan fornøje sig med 12 forskellige aktiviteter, som stimulerer din babys finmotorik. Ved hop belønner gyngen din baby med lyd, lys og musik, som stimulerer sanserne og fremmer grov motorikken. ( Jeg lyder jo næsten som en pædagog her 😀 ) Den kan indstilles til tre forskellige højder, alt efter din babys alder, og så er den nem at slå sammen til turen eller opbevaring. Den må tages i brug, når baby kan holde sit hovede selv.

Prisen på Amazon er betragtelig laver på dette fantastiske stykke babylegetøj i forhold til prisen på det danske markede. På Amazon står den til 79,99£, og i Danmark står den til 1294,-dk så vil siger, her er virkelig noget at spare, når man IKKE har lyst til at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg kan desværre ikke linke direkte til produktet, men den kan ses HER på denne side på Amazon. Hvad har du selv af erfaringer med hoppegynge til dit barn? Vi har desværre ikke plads til flere sjove ting i vores lejlighed, så det må komme med tiden. Glæder mig sindsygt meget til at kunne indrette et børneværelse.

Babylegetøj – Pool med bolde “Worlds Apart a-Zebra Square Sensory Ball Pit”

Babylegetøj
Sjov bold pool til de små. Fås ved Amazon for 24,99£
– 100 ekstra bolde fås til 7,50£

Her er det fedeste babylegetøj til din baby. En pool med bolde som stimulere din lille baby og motivere til aktiv leg som kan placeres både inde og ude. Flotte farver, motiver, lyde og tre forskellige melodier som stimulerer babyen. Poolen kan benyttes til babyer fra de er 6 mdr.

Ved køb er der inkluderet 30 bolde, men de kan ekstra tilkøbes. Anmelder skriver at det er perfekt med 100-300 bolde i, så det er lidt en smagssag hvor mange der skal til. Man kan sagtens have to babyer siddende i den sammen. Det smarte ved den er at den folder sig selv ud, og fylder meget lidt når den er pakket sammen. For at se mere information omkring produktet, se HER.

 

Babylegetøj – Fisher-Price Regnskov Aktivitetstæppe

Babylegetøj
Fisher-Price Regnskov Aktivitetstæppe til 44,99£

Et aktivitetstæppe, det skal vi simpelthen have med her! Og især når jeg har fundet sådan et flot et frem til dig som du ovenikøbet får til en rigtig god pris. Fisher-Price er et godt kendt legetøjsmærke og leverer babylegetøj af høj kvalitet.

Med dette tæppe ligger baby i sin egen regnskov med musik (musik både til aktivitet og til hvile), lys, natur og dyrelyde og en masse aktiviteter som stimulerer baby. Et aktivitets tæppe kan du bruge helt fra babyen er nyfødt, og det er nemt at tage med omkring til bedsteforældre osv. Har fundet til en virkelig god pris på Amazon til 44,99£ svarende til ca 410,-kr med den lave pund vi har lige nu (juli 2016) Det er en virkelig god pris. Prisen i Danmark er med 649,-kr som den billigste pris. For at finde produktet på Amazon, så klik HER.

Læg mærke til den her video på Youtube at her blive Ildfluen Freddy benyttet til et legetæppe  😀

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *