Beach Waves er bare det lækreste i langt hår, det er sexet, flot, tilfældigt og naturligt. Jeg anskaffede mig for et år siden et lækkert glatte jern fra GHD (Køb det her hos Nicehair til 849,-), og min frisør vidste mig hvordan man lavede de her lækre naturlige beach waves med det. Men det syntes jeg godt nok jeg har været en spade til :/ Er heller ikke så meget til helt glat hår, så nu har det da ligget og samlet støv længe nok, og så blev jeg lidt stædig. Så jeg googlede ivrigt beach waves, for at se om jeg kunne finde en løsning der passede mig.

Min inspiration til Beach waves/ Dreadlocks

Dreadlocks med GHD glattejern
Angelina Jolie i filmen “Gone in 60 seconds” med super lækkert dreadlock look

Jeg har en ganske pænt og relativ kraftig manke, kommune farve pyntet med lyse striber. Og så har jeg en del naturlige krøller, som ikke helt kommer til deres ret fordi mit hår er langt og trækker dem ud. Før hen i tiden har jeg tit snoet mit nyvaskede hår, og ladet det side til det var tørt. Og det tog laaaang tid! Men resultatet var eminent lækkert, sådan lidt dreadlocks agtigt look, specielt rigtig fedt i blond hår med en mørkere udgroning.

Ideen til denne frisure kom fra selveste Angelina Jolie, da hun medvirkede i filmen “Gone in 60 seconds” Dengang havde hun pivfrækt blondt hår, som var snoet. Jeg har siden da efterlignet  dette look utallige gange, både på den ene og den anden måde, og fået et hav af komplimenter for mit hår. Det er råt, edgy og naturligt på samme tid. Men jeg lavede det ikke til hverdag, da det tog vanvittig lang tid at få det hen. INDTIL jag fandt ud af jeg bare kunne gøre det med mit glattejern! Ved ikke hvor f….. jeg ikke har tænkt på det før nu. Det tager mig maks 10 min., alt efter hvordan jeg vil have det.

Varmebeskyttelse til GHD glattejern, beach waves
Varmebeskyttelse fra GHD, til håret, ved brug af glattejern til at lave beachwaves.

Naturlig Beach Waves / Dreadlocks look med glattejern

For det første så vasker jeg kun mit hår hver 5. til 7. dag. Når jeg syntes det begynder at se fedtet ud, får det en omgang med en god tør shampoo. Grunden til jeg vasker det så sjældent, var at jeg for et år siden læste en artikel om hvor godt det skulle være for både hovedbund og håret. Og så gik der lidt sport i det. Jeg vaskede førhen hår hver 2-3 dag, og følte det som en pligt, det var uhumsk ikke at gøre det.

Efter et halvt år gik det op for mig, at ikke alene var det jo super behageligt, ikke at skulle vaske hår 3 gange i ugen. MEN mit hår var smukkere end nogensinde. Det var tykt, og mine spidser var super flotte, selvom det ikke var blevet klippet i 6 mdr. Så drop de sindsyg mange hårvaske, som bare slider ens hår pragt op, jeg er ihvertfald glad for at jeg gjorde.

Nu gør jeg så det, at jeg for tiden snor mit ny vaskede, men lufttørrede hår. Allerbedst er det jo bare at vaske det om aftenen, og så gå i seng. Så er det helt tørt dagen efter, og klar til at blive sat. Før jeg bruger glattejern i mit hår, så får det en omgang med varmebeskyttelse. Jeg bruger en meget lækker og velduftende varmebeskyttelse fra GHD. Den kan du lige nu få med 50% rabat på her hos Nicehair.

Sådan laver jeg mine Beach waves/ Dreadlocks

Jeg starter med at dele mit hår op i to eller tre dele/lag. Samler en tot ovenpå hovedet, og starter med det nederste hår først. Derefter tager jeg så næste lag hår. Alt efter om jeg ønsker bløde beach waves, eller mere et dreadlocks agtigt look, begynder jeg at sno en tot hår. Ved et beach waves lock, tager jeg en tykkere del hår, sprøjter med varmebeskyttelse, og snor den. Holder denne fast i

Beach waves med ghd classic iv styler
Det super populære glattejern fra GHD til 849,-

enden, og glatter simpelthen henover den lange “pølse” af hår. Ved et ønske om et dreadlocks agtigt look, laver jeg totterne mindre. “Pølserne” lader jeg hænge, til de er kølet af. Når jeg er kommet igennem hele mit hår og har flotte “pølser” hængende ned, og tålmodigt har ventet på håret er kølet ned, så starter jeg med at skille “pølserne” af. Ved et ønske om dreadlocks looket, skiller jeg hår pølserne forsigtigt ad og de enkelt totter drejer jeg lige en gang, da jeg jo ønsker at bibeholde snoningen. Ellers reder jeg mit hår igennem med fingrene, snor de dele jeg syntes skal snos. Og så får det lige en gang lak eller tør shampoo i bunden, så det får den ønskede fylde ovenpå hovedet. Men det er man jo fuldstændig selv herre over, hvordan man ønsker det.

Hvad gør du selv med dit hår? Hvis du har andre gode ideer og inputs til dette indlæg, så er du mere en velkommen til at skrive det til mig i en kommentar 🙂 Jeg har sørget for lidt ekstra underholdning og lavet min egen video 😀 Så nyd synet af min første Youtube tutorial 😀

-Tak fordi du læser med :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *