“Bio‑Oil er en specialiseret hudplejeolie, der hjælper med at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Den er også effektivt til aldrende og dehydreret hud. Bio‑Oil har vundet 284 hudplejepriser, og er blevet det mest sælgende ar- og strækmærkeprodukt, i 20 lande siden den globale lancering i 2002.”  Læs mere her

Bio-Oil mod strækmærker?!

I sin tid var det min mor som startede med at bruge Bio-Oil, og anbefalede produktet til mig. Hun brugte det til hårspidserne, ansigtet, hænder, rynker, tør og træt hud osv. Da jeg bruger temmelig meget tid i stalden, er mit ansigt og hænderne er meget udsatte for kulde, vind og vejr. Så jeg begyndte dengang jeg også at bruge olien. Min første følelse og erfaring med Bio-Oil var, at den lagde en beskyttende, nærmest varmende hinde på mit ansigt og hænder. Bruger det året rundt som supplement til min alm dag/nat creme i ansigtet, benene, armene. Brugte selvfølgelig Bio-Oil mod strækmærker til min mave og bryster under min graviditet. Det er netop mod strækmærker, Bio-Oil skulle være kendt for at være temmelig effektivt.

Ved godt strækmærker er gen betinget, og jeg er sluppet uden. Men Bio-Oil blev brugt HVER dag i rigelige mængder: Det er generelt bare er rigtig rart at påfører og lindrer den udstrakte hud. Så hvordan min hud ville have set ud uden brug af Bio-Oil finder jeg aldrig ud af. I de anmeldelser jeg har læst om Bio Oil mod strækmærker, har folk der har benyttet Bio-Oil virkelig været meget positive!

Bio-Oil mod strækmærker

 

Læste nogle af anmeldelserne på Amazon, og ifølge andre skulle effekten af Bio-Oil mod strækmærker være temmelig effektiv. De beskriver også, at de bruger olien efter et varmt bad, hvor huden tager bedre imod olien. Det gør jeg også selv.

Desuden har Bio-Oil en genial effekt på ar, og gør dem pænere. Jeg endte med et akut kejser snit, og mit ar får nu en daglig omgang med olien efter badet.

Hvor kan man købe Bio-Oil?

Bio-Oil kan være lidt af en udskrivning, hvis man ikke lige ved hvor man skal købe den henne. Købte den førhen i Bilka, hvor normal prisen dengang for 50 ml var ca 119,-kr. Så fandt jeg den indimellem på tilbud til 98,-kr. Men har nu fundet den andre steder til MEGET billigere penge. Bla. på Amazon.co.uk, kan du finde den til knap 13£ som svarer til ca 120-125,-kr, for hele 200 ml. Her kan man også læse flere tusind anmeldelser af produktet, hvor folk deler deres erfaringer, og hvad de har brugt olien til. Det er altid rart med nogle personlige erfaringer. Jeg er også selv blevet mere OBS på at huske at afgive en vurdering af produktet, især når jeg ved det kan gøre en forskel for andre.

2 Comments on Bio-Oil mod strækmærker, tør hud og meget andet!

 1. Hej Karina, jeg vil gerne høre dig om noget vedrørende bio-oil? Det er min oplevelse, at mange lovpriser den og at den ikke mindst virker for mange, hvilket i sig selv er fint. Men hvordan forholder du dig fx til det faktum at Bio-oil er proppet med allergifremkaldende stoffer, hvilket kan udledes fra oliens ingrediensliste og derefter ses på Astma og allergi Danmarks hjemmeside. Er det værd at anbefale dette produkt, hvis det virker på synligheden af ar, men kan medføre allergiske reaktioner. Jeg stiller mig blot kritisk overfor produktet netop grundet disse parfume-stoffer. Der findes jo heldigvis alternativer til olien, som fx e-vitamin olie. Jeg kunne dog godt tænke mig at få dit besyv med omkring dette.

  Ingredienslisten for olien kan findes på Bio-oil’s hjemmeside. Og listen med deklarationspligtige parfume-stoffer, kan findes i linket herunder. Jeg håber at høre fra dig.

  http://eksem.astma-allergi.dk/kontakteksem/allergiskkontakteksem/parfumeallergi/26saerligtallergeneparfumestoffer?inheritRedirect=true

  • Hej Natasha,
   Jeg var faktisk ikke klar over at den er proppet med allergi fremkaldende stoffer. Kan kun tale på min mors og mine egne vegne. Jeg har brugt produktet Bio-Oil dagligt til ansigtet de sidste 4-5 år og til min mave under gravididet. Og har aldrig oplevet gener herved. Både min mor og jeg døjer med diverse nikkel allergi, creme allergi. Kan feks ikke tage makeup af med makeup rens, uden at huden blusser fuldstændig op og reagerer , men bruger noget så enkelt (og billigt) som Neutral håndsæbe til at fjerne al makeup med. Kan ikke tåle at drikke for meget kakao, stærkt blandet saft og cola light. Så får jeg også udslæt og allergisk reaktion, og går ALDRIG med uægte smykker. Fik en sindsyg allergisk reaktion fra et par øreringe for en del år siden. Så har bestemt en hud der reagerer på alt den ikke kan tåle både udvendigt og indvendigt.
   Men har aldrig oplevet noget med Bio-Oil, den står trofast på min hylde i badeværelset 🙂

   Har du selv oplevet en allergisk reaktion med Bio-Oil? Eller hvor kommer din interesse for Bio-Oil fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *