Det er virkelig in for tiden med contouring. Mit første møde med contouring var en sen nat på Youtube, med selveste Kandee Johnson. Og har ladet mig inspirere af hende lige siden. Der findes et hav af videoer med rigtig mange dygtige piger, der guider os med råd og tips til at ligge den fedeste makeup, og præsentere forskellige produkter og deres erfaringer med dem.

Contouring med Kandee Johnson

Contouring Makeup
Forvandel dig selv til Angelina Jolie med den rigtige contouring makeup                  -Kandee Johnson til venstre.

Grunden til jeg fandt lige præcis Kandee Johnson så interessant, er nok hendes fuldstændige vanvittige teatralske kreativitet og opfindsomhed. Hun tager den lige en ekstra tand længere. Hun er vanvittigt dygtig til at lægge makeup. Hun kan forvandle sit ansigt til at ligne en tegneserie figur,  lægge en makeup så hun ligner en tro kopi af Angelina Jolie eller Daenerys Targaryen. Hun får det bedste frem i vores ansigter, og så er hun bare skide sød og god til at lære fra sig!

Jeg har fundet en rigtig god video med hende, hvor hun lægger en contouring. Samtidig med er hun virkelig god til at få os til at forstå hvad det går ud på. Vi har jo alle individuelle ansigter, med forskellige former. Hun giver en rigtig god forståelse og en ukompliceret vejledning til at lægge makeup i denne video, og tips som vi alle kan have gavn af.

Contouring – Her finder du produkterne til at lave den bedste contouring

 

Contouring Beautyblender
Den originale Beautyblender til ca 90,-kr på den engelske Amazon. Se mere HER

Først og fremmest er det godt at have nogle gode produkter til din contouring. Den populære og originale Beautyblender har jeg fundet væsentlig billigere på Amazon end noget andet sted.

I Danmark ligger prisen på 150kr. for en beautyblender. Hvis du ikke har lyst til at give så mange penge for en makeup svamp, så kan du HER købe bestseller makeup svampen, som er udviklet af makeupartist og skønheds bloggeren Sam Chapman, til det halve – 4,79£. Makeup svampen bruger du til at påføre foundation, pudder og highlighter med. Du bruger den også til blende makeuppen sammen med.

Contour Kit Anastasia Beverly Hills
Dette lækre bestseller contour Kit fra Anastasia Beverly Hills, kan fås hos den danske side House Of Stars til en favorabel pris på 429 kr. Se mere HER

Contour Kit fra Anastasia

Har fundet det lækreste contour kit til dig fra det populære bestseller mærke Anastasia Beverly Hills. Vær selvfølgelig opmærksom på at vælge den der passer til din hud tone. Denne palette jeg viser her til højre, er et kit i pudder form. Den fås i farverne Light to medium, Medium to tan og Deep tan. Det andet contour kit fra Anastasia er i creme form og fås i Fair, Light, Medium og Deep. Du får et kit der indeholder 6 forskellige nuancer. Highlighter og kontur farver som du kan forme og definere dine træk med i ansigtet. Det smarte ved Anastasia, er at du kan udskifte en enkelt farve, hvis du feks bruger mest en bestemt farve, så slipper du får at købe et helt nyt kit.

Contour Kit Creme Anastasia Beverly Hills
Dette lækre bestseller Creme Contour Kit fra Anastasia Beverly Hills, kan fås hos House of Stars til 429 kr. Se mere HER

Som før nævnt, kan du både benytte en contour palette i pudder form og en i cremet form. Min erfaring fortæller mig, at jeg som amatør, har lettest ved at arbejde med den i pudder form. Hvis du benytter den i pudderform, vil jeg anbefale dig at arbejde med pensler når du blender dine farver, og ikke en svamp. MEN her er ingen faste regler, og i sidste ende gælder det bare om at finde ud af hvad passer bedst til dig 🙂

 

Contouring Morphe brush set
Lækkert pensel sæt fra Morphe til contouring på Amazon til ca 225,-kr på den engelske Amazon, se mere HER

Pensler fra Morphe

Pensler er så det næste der kommer op her. Jeg har ikke så meget forstand på de pensler men har ladet mig rådgive af min veninde som er den vildeste makeup entusiast og som er vildt dygtig til at lave contour på sig selv og gør det dagligt! Hun sværger til penslerne fra Morphe til at lave contouring med. Og der er rigtig mange forskellige at vælge imellem. Morphe pensler er super lækre og af god kvalitet men til en absolut overkommelig pris. Så har fundet et sæt hvor man ligesom kan prøve sig frem, og finde ud af hvad man arbejder bedst med. Så kan man altid udvide sit sæt med enkelte pensler. Jeg var i starten meget fokuseret på, hvilken pensel jeg skulle benytte osv, men du finder lyn hurtig ud af hvad du egentlig selv syntes fungere.

Ekstra lækker shiny highlightning til din contouring

Highlighter, contouring
Lækker highlighter til absolut fornuftige penge på den engelske Amazon til knap 30,-kr. Se mere HER

En flot shiny highlighter kan være prikken over i’et i din makeup. Jeg har en lækker highlight, jeg lige topper af med i min makeup. Jeg ligger den på kindbenet der hvor jeg i forvejen har en highlight. Det giver lige det sidste finish. Der findes et hav af forskellige highlights, og jeg har kigget lidt efter en billig en og en i den dyre ende.

Contouring Anastasia Beverly Hills highlighter
Lækker highlighter til din contouring, fra Anastasia, du får her fire forskellige farver highlights for ca 250 kr hos den tyske Amazon, se mere HER 

I den billige ende fandt jeg en highlighter fra “Get Gorgeous” som er bestseller på Amazon og har fået et hav af gode anmeldelser. Her er ihvertfald noget at eksperimentere med. En flot farve med en rig pigmentering og som giver et skinnende flot resultat.

I den dyre ende fandt jeg en fin palette fra Anastasia Beverly Hills, med fire forskellige farver som highlighters, så her kan man godt sige man får meget med – der er lidt til ethvert look, sommer eller vinter hud, mørk eller blond. Så selvom den er i den dyre ende, så giver den gode muligheder. Har fundet den til en favorabel pris hos den tyske Amazon. Andre steder har jeg set den til 400-500,-kr. Så bestemt et fund på Amazon.

De lækre ting jeg har fundet frem til dig her, er fundet forskellige steder. Det har jeg gjort for at finde den bedste pris til dig på markedet. Alle produkterne kan du erhverve dig på den danske hjemmeside House Of Stars, hvis du ønsker at købe det hele samlet.

Få flotte, fyldige læber med contouring

Med contouring får du mange muligheder for at forme og ændre. Det bliver brugt til at definere øjne, kindben, hage, næse og læber. Fandt en youtube video frem med Kandee Johnson, hvor hun viser hvad du kan gøre med læberne. Med brug af flere toner lipliner og forskellige læbestifter, skaber hun en 3D dimension af læberne.

Tak fordi du læser med :*

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *