Det der, når man finder nogle ting at lave om på i løbet af ens hverdag… Som bare gør det hele SÅ meget nemmere! Jeg startede for halvandet år siden med kun at vaske mit lange hår hver femte dag, og er nu endt på minimum hver tiende til tolvte dag. Før det, vaskede jeg mit hår fast hver anden – maks tredie dag. Ellers følte jeg det var beskidt og blev fedtet.Nogle vil syntes det er hammer ulækkert, andre vil nikke genkendende til at have den balance i sit hår, er så rart! Nu glæder jeg mig simpelthen til når mit hår skal have en omgang, og har tit kur i mit hår flere timer inden jeg vasker det. En gang imellem giver jeg det en gang tør shampoo, men det er handler om en til to gange i den periode mellem hårvaskene.

Siden da, er jeg stoppet med at fylde div. olier i mit hår og vasker det i den “omvendte rækkefølge” Det kan du læse mere om her. Og oven i købet er sliddet på mit hår stort set væk. Det er så minimalt, mit hår er blevet klippet det sidste halvandet år. Det eneste der har været hårdt for mig hår, var efter min graviditet med Sean. Da jeg stoppede med at amme ham, startede jeg med at fælde helt vildt! Det var så skræmmende og det blev ved i 6 måneder. Så nu har jeg en masse hår, der måler ca 6-8 cm haha 🙂 Det ser skam helt friskt ud.

En anden ting som gør min dag SÅ meget bedre, er efter vi flyttet, er den opvaskemaskine! HOLD K… det er luksus! Elsker den! Det er så stor en lettelse, ikke at skulle vaske op i hånden! Så nu vover den f…. bare at stige af! Som alle de andre ting gjorde her 😀

Det var da lige en hilsen fra mig til jer, husk at sætte pris på de små ting her i livet.. Som gør det så meget lettere :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *