Sucks!

fri hver dag

Nu har jeg lige afleveret min dreng i dagplejen, og er kommet hjem. Og hvad så. Ja kunne vaske op og gøre badeværelse rent. Men. Hvor er det bare nederen at have “fri” hver dag. Det er godt nok ikke ligeså sjovt at være jobsøgende, som det var for ti år siden. Der nåede jeg ikke at være jobsøgende overhovedet. Har altid haft job. Og stået op som en dag idag, og tænkt, ah det kunne være rart med en fridag under dynen, gode film og god mad.

Og må sige idag, er der nogen derude der har brug for en fridag??? Så meld jer, jeg tager gerne på arbejde for jer. Fordi jeg savner det virkelig! Kunne være smart hvis man kunne lave sådan en byttehandel, er sikker på mange flere mennesker ville være glade 😀

Jeg savner at blive brugt og være et aktiv på en arbejdsplads. At kunne være med til at gøre en lille forskel et sted. At tjene mine egne penge. Men det der med fri hver dag, og alt for meget tid til de ting jeg ikke absolut har lyst til. De ting, som man tit gør i farten fordi de skal gøres, de er bare endnu mere røvsyge nu, fordi man har tid til det. Så måske får jeg badeværelset gjort rent idag!

Det er da klart det giver en masse frihed til at planlægge sin dag, få gjort de ting man normalt ikke har tid til. Tid til sig selv. Hvilket måske er godt nok. Jeg har indimellem godt af at kede mig, og være sammen med mig selv, uden for mange gøre mål. Man får stillet sig selv de rigtige spørgsmål og får mærket efter, hvordan tingene i ens liv føles.

Men hos mig giver det omvendt også en del stress, ikke at lave noget. Uvisheden og mine ambitioner giver mig stress. Er vant til at arbejde mig glad, men der er grænsen også hårfin. Meget er godt, men for meget skal jeg holde mig fra, så bliver jeg til en person jeg ikke vil stå inde for.

Men at have et godt almindeligt arbejde, det giver sikre rammer og ansvar i ens liv. Noget at stå op til hver dag. Og for da slet ikke at glemme, den sociale del! Det er virkelig godt, det giver livskvalitet og glæde. Er der andre derude der er fanget i fælden, og søger job?

Et job står helt klart øverst på ønskelisten til jul <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *