Poser til modermælk er en genial opfindelse, fordi de kan smides i fryseren og holde i op til 6 mdr. For mig lykkedes det at have mælk nok men måtte kæmpe for det og malke ud flere gange dagligt! Det gjorde at indimellem var køleskabet fyldt med min mælk. Det er sådan at

om natten producere man rigtig flittigt af mælk fordi kroppen er i ro, og jeg var også nødt til

Poser til modermælk fra Lansinoh
Poser til modermælk fra Lansinoh

at stå op HVER nat for at malke ud, for at have nok til næste dag. Det var liiiiidt træls når min søn sov så fredelig igennem 😀 Ihvertfald de tre første mdr, så startede han med at vågne fordi mælken ikke var helt nok til ham. Overvejede at købe fryseposer men var så i Ønskebørn og så at de poser fra Medela, hvor jeg også har min malkemaskine fra ( HADER det ord 😀 ) kostede 150,-kr for 20 poser? WTF? Det er da fuldstændig vanvittigt, så jeg kom aldrig til det punkt at jeg skulle fryse mælk ned til den pris! Nå men nu faldt jeg over nogle poser på Amazon fra Lansinoh som er ret populære. Til en ret lækker pris selvfølgelig.

Poser til modermælk gennem Amazon

I DK kan du få lov til at give 99,50 for 25 poser fra Lansinoh hos webapoteket.dk Jeg har så fundet poser til modermælk til DIG fra Lansinoh til ca 75,-kr for 50 poser. Det er da en lækker pris! Ikke nok med det så kan du købe 3 x 50 poser for ca 190Kr (19 pund) Så hvis du bruger mange poser til modermælk så er det her helt klart en holdbar løsning at købe dem på Amazon 🙂

Et andet tip omkring amning – Hvidtøl hjalp mig så meget! Drak næsten een om dagen, og hvidtøl var virkelig med til at holde min mælkeproduktion igang. Var pænt træt af dem til sidst 😀

Se filmen nedenunder for at se hvordan poser til modermælk fungere i brug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *