Min søn er nu 6,5 mdr gammel og han viser stor interesse for sit legetøj. Ben og arme kører bare rundt på ham og han smiler, griner og snakker sit helt eget sprog. Tiden går alt for stærkt med de små. Når jeg lægger ham på maven begynder han at lave nye bevægelser, sænker hovedet og trækker maven op. Så tror efterhånden kun det er et spørgsmål om tid før han begynder at bevæge sig rundt. Jeg lægger tit hans ynglings legetøj foran ham for at motiver ham til at bevæge sig imod det, og han prøver virkelig! Han vil derudover også virkelig gerne op og st,å og kan mærke på ham at hans balance bliver stærkere og stærkere.

Legetøj, gåvogn Vtech first steps baby walker
Gå vogn fra VTech til en favorabel pris på Amazon

Lækkert legetøj og gåvogn

Kiggede rundt på nettet for at finde sådan en gåvogn. Den kunne være lidt sjov for sådan en dreng når han begynder at kunne bevæge sig rundt. Fandt en flot farverig gåvogn fra VTech, med en masse aktiviteter som tal, farver, dyr, telefon, klavertangenter, former og og lyde. Ja et stort stykke legetøj med en masse muligheder.  Den er velegnet til barnet fra 6 mdr. til 36 mdr. Den følger dem fra sidde til gå stadiet. Kiggede ved Toyrus, og her kunne man erhverve sig den til 479.-kr hvilket jeg syntes var temmelig meget. Til dig som læser med på min blog, så ved du efterhånden at jeg ALTID tjekker både den tyske og den engelske Amazon for at se hvad de tilbyder. Og ja rigtig nok, her fandt jeg den til 19,99£ lige knap 200,- kr.  Se mere her.

Oven i dagens drama omkring England og deres udmelding af EU. Så er deres pund også blevet svagere, så det er til vores fordel, når vi handler der. Dette super lækre styk legetøj har fået mange virkelig gode anmeldelser, hvilket er overbevisende for mig. Så sådan en må jeg heller få anskaffet mig 🙂

Efterord her til denne artikel. Jeg fik anskaffet mig dette prægtige stykke legetøj, og min søn er begejstret. Det har en super størrelse til de små, og han giver den fuldstændig gas med alle dets muligheder. Har du selv nogen erfaring med diverse gåvogne? Så er du mere end velkommen til at ligge en kommentar 🙂

-Tak fordi du læser med 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *