make up tipsVelkommen her tilbage, til anden og sidste del af min halvlange artikel omkring make up tips. Er der noget du indtil videre har kunnet bruge? Det håber jeg 🙂 Vi springer hårdt ud i det igen.

Glød

11. En sund glød er altid moderne, lige meget hvilken sæson. MEN du må nøjes med strategisk at stryge din solskinspudder fra tindingerne og ned under kindbenene i et “C” Hold den væk fra midten af dit ansigt. For meget solskinspudder i centeret af ansigtet, får dig til at se ældre ud.

12. Vi kan alle se lidt trætte ud ind imellem. Derfor, er dette make up tips, at bruge en hvid eller lys beige blyant på den våde kant ved øjet, temmelig effektivt. Både for neden og for oven. Du kan også gå lidt længere, og lægge den i øjenkrogen og yderst ved øjet, mellem de øverste og nederste vipper. Dette trick med den lyse blyant, lyser op og åbner dit øje, og øjet får form som en mandel. Mange dansere benytter sig at dette trick, da de når langt ud i rummet med deres udstråling. Til sidst, prøv og anvend en lys øjenskygge med glimmer under de nederste vipper, for at få øjet til at glimte. Undgå mascara på de nederste  vipper. Mascaraen her, kan kaste skygge og få øjet til at se træt ud.

make up tips Øjenvippe bukker
Lækker øjenvippe bukker fra Shu Uemura. Fås HER på Amazon til 15£

13. En øjenvippe bukker er din bedste ven. Den er med til at fremhæve din øjne og åbne dem. Vælg en som bukker dine vipper opad i en flot bue. Husk altid at bøj vipperne, inden du lægger mascaraen. Start inde fra og bøj forsigtigt, så du hverken niver dig i huden eller knækker dine vipper. Gør det igen på midten af vipperne og sidste gange 1-2 mm før vipperne stopper. Gentag indtil buen holder og du er tilfreds. Derefter påfører du din mascara, og Voila – lækre store smukke øjne!

Match kinder og læber

14. En farve kombination mellem læber og kinder, gør at dit look fremkommer mere naturligt, lige meget hvilke farver du vælger. Tag feks læbeblyanten som matcher dine læber, og mal den på din håndryg som en farve palette. Dup dine finger i farven og blend det ind i dine kinder. Aldrig har været så nemt at matche kinder og læber.

15. Alle piger elsker glimmer, men når du kommer til en bestemt alder, er det svært at finde en måde at bære det flot og sofistikeret på. Hold glimmeret på midten af øjenlåget, og brug en mat øjenskygge på resten af øjenlåget. Så det tager det ikke over, og er nok til det giver en flot effekt når øjnene blinker. Drop glimmer under øjenbrynet og i øjenkrogen. Der bliver det hurtigt for meget og intenst.

16. Døjer du med poser under øjnene, så skal du huske tilbage til billedkunst timerne. Der lærte man at det lyse fremhæver og trækker frem, og det mørke gør mindre, dybere og trækker tilbage. Derfor vil en mørkere concealer skjule poser under øjnene, og få poserne til at udligne sig med huden rundt om. Med en meget lys concealer, vil poserne blive fremhævet.

make up tipsEns og jævn foundation

17. Et godt makeup tips ved påføring af foundation, der giver en jævn, ens og flot hud. Prøv at påfør den med fingrene, som hvis det var en dagcreme. På denne måde får du arbejdet din foundation rigtig godt ind i huden. Varmen fra dine hænder, varmer selve produktet op, og det gør det nemmere at “blende” din makeup, og du får et jævnt og mere naturligt resultat med din foundation. Når det kommer til stykket, så arbejd med det du syntes bedst om, men husk, hvis din foundation er vandbaseret, så lad være med at bruge en svamp. Svampen suger produktet op, og spreder ikke din foundation godt nok.

18. For at opnå en tre dimensionel effekt på dine læber, uden at skulle bruge en klæbrig gloss, så prøv dette vaskeægte “Red Carpet” trick. Brug en let fugtig vatpind, og dup noget glimmer skygge i farverne hvid, gul eller guld, på midten af læberne, “indad” hvor de slutter sammen, for at give det et vådt og skinnende look. – Uden brug af lip gloss. Det er sgu da smart! Er så absolut bare fan af Cara Delevingne! Hun bærer virkelig de røde læber flot!

#Selfish

19. Vi har hørt om det make up tips, med at blende sin foundation sammen med dag cremen før, for at opnå en lettere dækning. Her kan du også tilføre et par dråber argan olie i din foundation, og blende dem sammen. Olien hjælper med at mindske lys reflektioner i huden. Det er specielt velegnet til fotoshoots. Så til alle #selfish pigerne, det skal prøves!

20. Få det lækre look med hvidere tænder, uden at få dem bleget! Brug en rød “lip stain”. MEN ikke på læberne! Her kommer tricket, den skal på tandkødet. Det få lynhurtigt tænderne til at se hvider ud! Smart. Hvis du har mere tålmodighed og ønsker dig hvidere tænder, så læs min artikel om “Tandblegning med trækul

Ja det var lidt af en omgang – jeg håber du kunne bruge nogle af rådene! Hvis du syntes godt om denne artikel, så del den gerne med dine venner 🙂

Ps. Hvis du ligger inde med et godt skønhedstips, er du mere end velkommen til at skrive det i kommentarfeltet 😀


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *