Du har sikkert en daglig makeup rutine, som du trofast følger. Men den inkluderer måske også makeup fejl der vil få enhver makeup artist til at krumme tæer! Laver du en af fejlene? Læs med her 😉

makeupfejlFor MEGET makeup!

Flere og flere kvinder bruger mere og mere makeup. Selvfølgelig hersker der en total frihed til hvor meget og hvordan man vil bære sin makeup. Men mange kvinder følger en Instagram trend, som er sat op med det perfekte lys og professionelle fotos osv. Når den makeup først kommer ud i dagslys, så bliver den hurtigt for meget og faktisk en anelse livløs at se på, fordi den egentlig ligner en maske. Og ja, resten er der mange individuelle meninger om.

Hårdt optegnede bryn

Hårdt optegnede og kantede/over-buede bryn, er en trend vi har set gennem flere år. Hvorfor det er et hit blandt kvinder vides umiddelbart ikke. Den bedste måde at tegne brynene op, er ved at bruge en lidt lysere farve end din hårfarve og med fjerlette strøg i hårenes retning, fylder du dine bryn ud. Sådan få du naturlige kraftige bryn, som rammer dit ansigt smukt ind.

For MEGET Mascara

En af de makeup fejl som mange kvinder begår, handler om overskud af mascara, som så efterlader rester på øjenlågene. Efter man har lagt mascaraen på, så lad den tørre. Dernæst kan du med en vatpind hjælpe med at gøre øjet “rent” efter overskud af mascara. Både for oven og for neden. Det tager ingen tid, og gør simpelthen en kæmpe forskel.

Match foundation korrekt til dit ansigt

En makeup fejl der tit bliver begået med foundation, er når man matcher sin foundation med kinderne eller kæben. Det giver ofte ansigtet og halsen to forskellige farver. Istedet så match din foundation med din hals eller dit kraveben for at finde den rigtige nuance til dit ansigt.

Livet er for kort til kedelige læbestifter

Makeup markedet bugner af så mange fede læbestifter i de flotteste farver, så hvorfor altid ty til de “sikre” nude og bær farver, som i virkeligheden bare får dig til at se kedelig ud. På med nogle fede farver, også selvom det kan være grænseoverskridende. Tro mig, det er ikke kun mændende der vil sende dig beundrende blikke 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *