Milk and Co har lavet denne fantastiske rum spray til når din lille baby er forkølet, og har en tilstoppet næse.

Snotty Grotty fra Milk and Co indeholder:

  • Kamfer olie der åbner op for luft i næse og lunger. Derudover virker den afslappende på krop og sind.
  • Eukalyptus olie er effektiv mod hoste og astma
  • Pebermynte olie der frisker hovedet op og løsner slim i lungerne
  • Kamille der har en beroligende effekt
  • Citronmelisse der har en utrolig effekt til at afvise virus og styrke immunforsvaret
Milk and Co
Snotty Grotty fra Milk and Co – Fantastisk rumspray

Alt sammen naturlige ingredienser, som sørger for en virkelig ren og lækker luft, i det rum hvor din baby skal sove. Min lille dreng har de sidste par dage, døjet med forkølelse og tilstoppet næse. Han ved slet ikke hvad det forkølelse er for noget. Han bliver så ked af det, og faktisk lidt forskrækket, når han vågnet op, og det er svært at trække vejret gennem næsen.

Før sengetid lufter jeg godt ud, og så giver jeg det en god omgang med Snotty Grotty fra Milk and Co. Jeg sprøjter ud i luften omkring hans seng. Dog ikke i sengetøjet og på tøjet. Det er ligesom om at luften bliver skarpere og friskere, og trænger bedre gennem i næsen. Vi ved jo alle at en forkølelse, hvor man bare ikke kan få luft, kan virkelig være anstrengende. Og endnu svære med en lille baby, som ikke forstår hvordan man skal puste næse for at få luft. Det skærer virkelig i ens moderhjerte.

Snotty Grotty fra Milk and Co er klart anbefalelsesværdigt. Den er med til at sikre en bedre nattesøvn når ens lille guldklump er forkølet. Og så er det ikke kun ham der nyder godt af, vi nyder også den dejlige frisk luft. Han sover inde hos os, fordi vores boligsituation ikke tillader andet endnu. Jeg bruger også Snotty Grotty i de perioder, hvor tænderne bryder igennem. Syntes min søn bliver ret påvirket af de nye tænder. Når det står på, plejer det kun at dreje sig om et enkelt døgns tid, men det kan også trække tænder. Fantastisk metafor i dette indlæg 😉 Har læst mig frem til, at ingredienserne kamillen og kamferen i Snotty Grotty rumspray, har en beroligende effekt, når tænderne bryder igennem.

 

Milk and Co

Udover Snotty Grotty, findes der også følgende produkter fra Milk & Co.

Hvad gør du selv, når din(e) guldklump(er) er syg? Som førstegangs mor er Google ivrigt brugt af mig, for at lytte til andres erfaringer, så kom gerne med en kommentar.

-Tak fordi du læser med 🙂

Snotty Grotty bliver produceret af Milk and Co i Melbourne, Australien. Produkterne er lavet af naturlige ingredienser og bliver ikke testet på dyr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *