BlushDin blush er total undervurderet. Det er et musthave til din taske, når du er undervejs. Brug den på kinderne, øjnene og læberne. Ligemeget hvor du bruger den, lyser den op og giver liv. Specielt til dine øjne. Må sige personligt, med mine blå øjne og min lyse hud det meste af året. Da har den alle dage haft en total wow effekt på mine øjne. Også inden jeg begyndte at researche på makeup, og skrive om det på min blog. Så har jeg altid afrundet min makeup, med et strejf af blush over øjnene. Kontrasten med mine øjne er bare fantastisk, lidt som en is prinsesse :D. Men også for at give en helhed i min makeup. Det har jeg så efterfølgende fundet ud af, hedder monokromatisk makeup. Det kan du læse mere i min anden artikel HER.

Du har brug for:

blushDin ynglings blush og en god blød øjenskygge pensel. Find evt din næste blush HER hos House of Stars. Otte flotte farver i mat og shimmer, fra Revolution til 99 kr.

Sådan her skal du anvende din blush

Du kan enten bruge din blush istedet for din øjenskygge, eller supplere op med din blush på den øjenskygge du allerede har på. Brug en øjenskygge pensel, og start med at lægge det under øjenbrynet ved den inderste del af øjet. Vi ønsker mest fokus fra farven, der hvor buen begynder, og ganske lidt på resten af øjenbrynet. For meget på resten af øjenlåget skal du være varsom med for at undgå at se syg ud.

Derfor virker det!

At bruge blush på dine øjne, giver en sammenhæng i din makeup, kinder – øjne og mund. Det kreere også symmetri mellem dine kindben og øjne, hvilket giver en rigtig flot effekt. Endnu en god grund til at køre den monokromatiske makeup trend.

Tak fordi du læser med, håber du kan blive inspireret her på min blog! Har du andre gode ideer på hjertet, er du meget velkommen til at lægge en kommentar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *