Tror alle kvinder kender dette. Vi ELSKER smukke stiletter! Men vores fødder… De har en anden mening. Når jeg skal langs, så går det fint den første time. Argh men så begynder fødderne at blive ømme. Og man begynder at længes efter sine flade behagelige sko. Der er bare det, at man både føler, og ligner en million, når man har sine høje hæle på. De løfter absolut ethvert look. Det gør de flade sneakers ikke.

Høje hæle

Men der er håb forude! Næste gang du planlægger at smutte i dine skønne høje hæle, så prøv dette simple trick. Lad kold vand løbe ned over dine fødder, og når de er godt afkølede, så lader du dem dryppe af. Imens de stadig er fugtige, så smører du dem ind i en smule håndcreme. Så er dine fødder (som stadig er fugtige) klar til dine høje hæle. Dette trick kan gentages henad dagen/aftenen og giver dig nogle ekstra timer med lange lækre stænger. Grunden til at dette trick virker, er fordi cremen holder på fugten fra det kolde vand, og sørger for at skoen ikke kan gnave.

Et andet genialt trick er at tape tæerne sammen. Ved at tape 2. og 3. tå sammen med sportstape, så kan du forlænge tiden i dine høje hæle. Imellem de to tæer sidder en nerve, som forårsager smerte, når du går i høje hæle. Ved at tape dem sammen, undgår du at klemme denne nerve, og derved undgår du også smerten.

Så giv den gas derude de damer – livet er for kort til kedelige flade sko :*

høje hæle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *