Denne sutteflaske fra Tommee Tippee er specielt udviklet i samarbejde med amningseksperter. Den naturlige fleksibilitet og formen, efterligner følelsen og bevægelsen af moderens bryst. Dette giver dig muligheden for, at komme tættest på den naturlige følelse fra brystet. Det gør at det bliver en del nemmer, at skifter mellem flaske og bryst når feks farmand indimellem skal overtage.

Sutteflaske fra Tommee Tippee - Closer to nature
Sutteflaske fra Tommee Tippee – Closer to nature

Udover det så er den udstyret med en sensitiv easivent-ventil i sutten, til udluftning af flasken så mælken siver langsommere igennem. Det er dermed med til at forhindre kolik hos babyen.

Jeg var så grøn da jeg ventede min søn, at jeg købte da bare en sutteflaske i et supermarked i Tyskland. Men da min søn blev født, fik vi hurtigt købt en udmalknings maskine fra Medela, med en tilhørerende sutteflaske. Jeg gennemskuede ret hurtigt at der var en kæmpe forskel på disse to sutteflasker.

Den sutteflaske fra Tommee Tippee minder ekstremt meget om den fra Medela. Medela er temmelig pebret. (135,-kr på nettet i DK – Dog en smule billigere over Amazon – Se her ) Så købte aldrig en ekstra. Jeg benyttede mig af både flaske med min egen mælk og mit bryst. Jeg har måske været skide heldig, men min dreng tog begge dele 🙂

Køb din sutteflaske fra Tommee Tippee på Amazon

Sutteflaske, Medela Calma
Sutteflaske, fra Medela Calma, som jeg selv har brugt.

På Amazon kan man få to sutteflasker fra Tommee Tippee – Closer to nature for 7.87£ hvilket idag svare til 70,-kr. Man kan også købe pakker med flere sutteflasker og jo flere du køber jo billigere bliver den enkelte pris per flaske. Anmeldelserne på Tommee Tippee – Closer to nature taler for sig selv. Rigtig god karaktere, og brugerne nævner at det er kvalitet til de absolut bedste priser på Amazon og at deres babyer er glade for flasken. Se mere her på Amazon.

Hvad gør du selv? Hvilken sutteflasker bruger du selv til dit barn? Set i bakspejlet var jeg eddermame hård ved mig selv omkring amning og udmalkning. Selv de nætter han sov igennem stod jeg op, for at malke ud. Simpelthen for at have nok mælk til dagen efter. Det var en hård tid, og nyder bestemt nu at han får baby mad, grød, frugt og grøntsager.

Tak fordi du læser med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *