Den er god den her – Tandblegning. Her har du muligheden for en naturlig tandblegning. Rigtig mange mennesker ønsker hvide flotte tænder. Men pga vores levemåde med tobak, kaffe, rødvin, sort the osv bliver tænderne med tiden gule og knap så pæne. Men venner det er der altså råd for nu! Det er såmænd ikke noget nyt, det har været brugt i mange år. Aktivt Trækul!

– Så en dyr tandblegning hos tandlægen er måske slet ikke nødvendig. Det er ikke engang fordi jeg selv kan klage over mit smil, er så heldig at have hvide pletter på mine tænder. Så har egentlig aldrig overvejet at få en tandblegning hos tandlægen. Men faldt simpelthen over dette produkt på Amazon ved et tilfælde, og dette produkt gjorde mig nu alligevel nysgerrig, så har lavet lidt research på det.

Tandblegning med aktivt trækul – Sådan skal du gøre

Tandblegning med trækul
Tandblegning med trækul i pulverform

Activated charcoal (aktivt trækul) er et 100% naturligt produkt, og meget nemt at bruge. Trækul absorbere farve, toksiner og bakterier. Trækul kan lave en hulens masse griseri så vær forsigtig, så det ikke for lov til at drysse rundt. Det jeg selv gør, nu hvor jeg har brugt produktet et par uger, ( Det skal lige siges, at jeg valgte den i kapsel form.) er at jeg tager en kapsel i munden, og tygger på den så den går i stykker. Munden er nu fyldt af sort kul, så spytter jeg kapslen ud i noget toilet papir. Med en fugtet tandbørste børster jeg mine tænder i små cirkler 2-5 min. NU skal du ikke bliver forskrækket, eftersom du ligner en der har spist for meget lakridssauce. Hele din mund er sort!

Pas på, det sviner temmelig meget 😀

Når du er færdig, så vær forsigtig når du spytter ud, så hele dit badeværelse ikke er sort. Jeg spytter forsigtigt ud i vasken, og skyller munden et par gange. Din tunge er total sort bagefter, men det skal du ikke være nervøs for. Det er absolut ikke giftigt at få ned i maven, tværtimod. Aktivt trækul bliver slugt i kapselform for at afgifte kroppen, og så tænker jeg at den jo også må være effektiv mod diverse belægninger og giftstoffer på tungen.

Tandblegning med trækul
Tandblegning med trækul i kapselform

Trækullet smager ikke af noget og du kan bruge det hver dag, to gange om dagen, over en periode på enten dage eller uger – alt efter hvor dine tænder ser ud. Det kan man så gøre hver 2-3. måned. Aktivt trækul indeholder ingen hårde kemikalier som tandpasta normalt gør. Ved brug af trækullet føler du straks en renere mund, mens en tandblegning sker over lidt længere tid – En anmelder skriver ca 2 uger, men tror det kommer meget an på din egen tand situation. Så når du først beslutter dig for at gå i gang så væbn dig med tålmodighed og bliv ved. Se meget gerne videoen her inden du kaster dig ud i det.

Aktivt trækul til tandblegning, køb det her

Jeg har fundet to produkter på amazon, det ene produkt kommer i pulver form (her), det andet kommer i små kapsler (her), så er der lidt for en hver smag og til ALLES pengepung som ønsker flotte rene tænder, god mundhygiejne og en tandblegning på den naturlige måde 🙂

-Trækul bliver faktisk også benyttet på hospitaler til forgiftning, feks ved slangebid, så det har mange egenskaber 🙂 Udover det, så fortalte jeg min kæreste om denne ide her. Han er født og opvokset i Tanzania, og han udbrød med det samme – HVA? Det er derfor jeg har set rigtig mange børste tænder i noget sort noget, i Tanzania?!! Så ja, denne ide er bestemt ikke ny.

Bemærk, artiklen indeholder affiliate links.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *