Her kommer ti hår og makeup myter, som jeg er rimelig sikker på at vi alle er stødt på før eller siden.
1. “Når du barberer din kropsbehåring, så vokser hårene tykkere ud – myten” Sandheden er, at de små stubbe forkommer tykkere. Det gør de, fordi de er korte og klippet. De er ikke blevet tykkere. Heldigvis!

 2. “Pump din mascara, så får du mere mascara på børsten, og den nemmere af lægge på – myten” Sandheden er, at du ødelægger din mascara. Når du pumper din mascara for at få mere på børsten, så slipper du en masse luft ned i din mascara. Resultatet er at din mascara tørrer ud og bliver fyldt med bakterier. Istedet kan du dreje din børste i beholderen. Sådan får du mere mascara på din børste. Denne makeup myte, troede jeg faktisk VAR udryddet, men åbenbart ikke.

makeup myter3. “Hvis du kun bruger div. varme glattejern, krøllejern en gang imellem, så er det ikke nødvendigt at bruge varmebeskyttelse – myten” Sandheden er, at lige meget hvor sjældent du bruger diverse varme jern i dit hår. S skal du beskytte det mod varmen HVER gang. Jeg bruger selv den velduftende varmebeskyttelse fra GHD, den kan du købe HER hos Nicehair til 99,-kr.

4. ” Der er ingen måde at undgå gule negle – myten” Sandheden er, at vi ved at megen brug af neglelak kan give gule negle. Men det kan forebygges på forskellige måder. Den første er at lakere neglene med en base, før du lægger den farvede neglelak. Det næste du kan gøre er at lægge et top lag med  UVA/UVB beskyttelse, som  lægger et skjold for solen. Du kan også bruge bagepulver som dit hemmelig våben, når den gule tone viser sig på dine negle, efter et massivt brug af neglelak.

Når du taber din pudder….

5.” Når man taber sin pudder og den går i tusind stykker, det var ærgeligt – myten” Sandheden er, der findes et trick med alkohol. Hæld lidt alkohol i makeuppen, og miks det forsigtigt. indtil at makeuppen bliver ler agtig. Vent til din makeup er tør, og vupti! Så har du repareret din makeup, og den er igen klar til brug.

6. “At gå med makeup hverdag, er ikke godt for din hud – myten” Sandheden er, at gå med en masse makeup hver dag, kan være anstrengende for din hud. Men det vil ikke gøre den skade. En makeup fri dag er ganske velfortjent for dit ansigt. Den virkelige synder er, hvis du ikke hver eneste dag får vasket din makeup af, og lader den blive på natten over.

Skift af shampoo..?

7. “Dit hår har brug for at du skifter shampoo engang imellem – myten” Sandheden er, at hvis du oplever fladt, tørt eller ødelagt hår. Så er det ofte pga div. hårolier, hårspray og andre styling og plejemidler. Prøv istedet “Omvendt hårvask”, den kan du læse om HER.

8. “Bestemte hår produkter kan redde spaltede hårspidser – myten” Sandheden er, at når skaden er sket og spidserne er spaltet,. Så kan man ikke redde det helt. Mens diverse hårplejeprodukter, kan forbedre situationen, så er det eneste der fjerner de “døde” spaltede spidser, en hår klip.

9.”Du kan file dine negle i alle retninger – myten” Sandheden er, at du altid skal file dine negle i den samme retning. Sådan undgår du at de knækker. Ved at file dem i samme retning, har dine negle mulighed for at vokse både hurtigere og længere.

makeup myter10. “Det er umuligt at undgå at få læbestift på tænderne – myten” Sandheden er, at når du har lagt din læbestfit, så lav et “O” med din mund. Derefter stik du din finger ind i “O”ét og træk den ud. Al den læbestift der ville være kommet på dine tænder, sidder nu på din finger, smart ikke 😉

Kunne du selv genkende nogle af de her hår og makeup myter? Den med shampooen har jeg ihvertfald personligt hørt og selv fortalt videre haha, godt man bare kan blive ved sin favorit shampoo 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *