Tommee Tippee der gør livet lettere

– Og lugtfri 😉

Fandt den mest geniale løsning på puba bleer ved Tommee Tippee på internettet! – Nemlig deres “endeløse ble pose” system. Vi kender det alle. Altså os med ble børn! Der kan forekommer diverse gaver og afleveringer til os forældre, som bare trækker tænder :O Og det kan ikke gå hurtigt nok for os at få den aflevering ud af soverværelset og helt ud af lejligheden hvor vi bor, og så lugter det stadig fælt! Hos baby, skal det der kommer ind jo også ud igen 😉

Den endeløse blepose fra Tommee Tippee

Men det har Tommee Tippee en løsning på. Med deres geniale endeløse ble pose Sangenic, slipper du nu for lugten af bæ. Den kan monteres på alle ble spande. Videoen her viser det med deres egen spand, som er verden mest solgte ble spand. Men har du allerede en blespand, kan du sagtens benytte den til de endeløse ble poser. Det er da skide smart!

Baby ting - Sangenic Tommee Tippee
Sangenic blespand fra Tommee Tippee

Tommee Tippee kassetterne (ble poserne) indpakker og forsegler hver ble enkeltvis i en antibakteriel film. Den blokere effektivt for lugt og bakterier. Hvis du ikke allerede har en blespand, så har Tommy Tippee designet en blespand. Den skubber automatisk bleerne ned i spanden. Selve blespanden fra Sangenic, er designet til at kunne rumme 28 bleer. En refill kassette kan holde helt op til en måned.

Du kan købe de endeløse ble poser her

Jeg har kigget lidt på priserne rundt omkring og vil nok sige at det godt kan betale sig og bestille på Amazon.de til 49€. Som er ca 375kr. Ifølge Pricerunner koster en pakke med 9 kassetter 486,-kr.

Tommee Tippee blespand og kassetter er kendt for at være den bedste løsning, og har fået utallige positive anmeldelser, hvor anmelderne bla. skriver at systemer er nemt at bruge, formindsker lugt generne betydelig og at Amazon bliver anbefalet som den billigste udbyder af produktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *