skønheds fejlKender i det, når ens makeup gør een ældre :O – de fine linier man har i huden ser pludselig tydeligere og voldsommere ud, når makeuppen er lagt. JEG har ihvertfald prøvet det, og skyndte mig at tage alt af igen. Læs videre her, og undgå de mange skønheds fejl der giver dig flere år på bagen end hvad godt er. Een som gør det ekstremt godt, det der med at aldre på den helt perfekte måde, er vel Catherine Zeta-Jones. Jeg syntes hun er så evig smuk at se på, og virker som en kvinde der virkelig ejer den indre ro og nyder sit liv. Mit indtryk er at hun acceptere, at det ydre ikke er som da hun var 20 år.

Den forkerte foundation

Vi starter med foundation. En foundation, der er for lys, vil fremhæve din rynker hos dig og få dig til at se ældre ud. Med tiden som du bliver ældre, vil det være en fordel at anvende en let og flydende foundation med en varmere tone. Den vil gøre en trist hud, yngre, levende og give en flot glød. Husk når du anvender foundation, så gør det med måde. Et tykt lag foundation, er også med til at få dig til at se ældre ud og dit ansigt virker livsløst.

Pudder og rynker

Når det kommer til pudder, så skift din kompakte pudder ud til en løs pudder. Undgå pudder ved øjnene og andre steder hvor du har rynker. Puder fremhæver på værste måde dine rynker. GISP! Har jeg ligesom prøvet! Du kan sagtens benytte pudder på næsen og kinderne, så du undgår at komme til at skinne. Der er huden i forvejen flot og glat. Men hold dig fra øjnene!

Eyeliner på den nederste kant

Eyeliner på den nederste kant, vil gøre dine øjne hårde og smallere. Den vil også trække unødvendig opmærksomhed hen mod diverse smilerynker og eventuelle mørke rande. det samme gælder mascara. Istedet kan du vælge at bukke dine øjenvipper, og lægge en flot streg på den øverste vippe kant, som er bredest yderst på øjet. Og slut af med en god mascara på de øverste vipper. Det vil gøre dine øjne mere åbne, større, flottere og yngre.

En hård og tung læbestift

Læberne bliver lidt tyndere med årene, og derfor er det ikke altid klædeligt at bruge en mørk tung nuance til læberne. Det fremhæver dem på en uheldig måde, gør dem tyndere, og trækker dem tilbage i dit ansigt. Vælg istedet en let og naturlig lyserød nuance til dine læber. En tone eller to mørkere end din naturlige læbefarve, vil fremhæve læbernes fylde. Undgå en mat læbestift da der ikke er fugt nok i denne, og brug en lipliner. Den holder læbestiften fra at løbe ud, i de små fine linier omkring læberne.

Din frisure

En forældet frisure, gør intet godt for din ungdomlighed. Hvis du stadig har den samme frisure som for 5-10 år siden, så kan du være sikker på den ikke gør ret meget godt gør for dig længere. Klips feks pandehår, eller få nogle flotte striber i som frisker op, det vil give nogle år på kontoen i den rigtige retning.

Begår du selv nogle af disse skønheds fejl? Har du andre gode tips på hjertet, så smid endelig en kommentar! Ellers takker jeg dig for at læse med her, og håber du fik noget ud af det 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *