Ja, som titlen så fint beskriver det.. Vægttab efter fødsel. Det siger sig selv, det er en strid kamp. Det ved ihvertfald dem af jer som har prøvet det! De første fem mdr. hos mig efter jeg fødte vores søn, der skulle overskuddet graves frem. Fra et møg dybt hul! Havde en knap så fed fødsel oplevelse, og fik imod alle odds min amning igang! Ja jeg ammede og malkede ud, så min søn KUN fik min mælk de første 4,5 mdr. Og det krævede virkelig sin kvinde. Det var helt sikkert min stolthed og stædighed, der hjalp mig. Alt andet blev tilsidesat. Også den slanke linie. Det var vidst klogt nok 😉

Vægttab efter fødsel og amning

Op til den 20 maj, hvor jeg tog en beslutning om at lægge mine madvaner HELT om, målte hver uge min talje og hofte. Det gjorde jeg for at følge med i min krops udvikling. Og de seneste uger på daværende tidspunkt, havde centimeterne stået stille… Og faktisk bevæget sig lidt op af igen :O UPS! Var lige kommet ned på 79 cm om taljen og 105 cm om numsen. Mine tidligere mål inden graviditet, var 68cm om talje og 102 cm om numsen.

Nu begyndte den så at stige.. Og det gjorde den sgu nok i takt med, at jeg droslede ned med amning og min søn begyndte at få grød og lidt modermælkserstatning. Ups ups ups, jeg var jo vant til at spise det jeg havde lyst til. Det gav mig en forestilling om, hvor meget min krop måtte arbejde for at producere mælk.

Nu tænker i måske, hvorfor måler hun sig? Kort fortalt – vægten og jeg har en dårlig for historie! Og den droppede jeg i september 2004. Har været på den, ufrivilligt to gange siden! Det var det første jeg gjorde hver morgen, og slam! Fedt at starte sin dag med en nedtur over det, så det stoppede jeg med. Elsker simpelthen mig selv for højt. Eller rettere sagt det begyndte jeg på! Så nu er det cm mål, det er ærligt, og lyver ikke om div. væske i kroppen osv.

Min historie

Vægttab efter fødsel
Mig og min baby boy, mit livs største gave!

Præcis den 20. maj tænkte jeg, nu er det fandme nok! Der SKAL gøres noget nu. Kender du den følelse af tristhed, sårbarhed, følelsen at en drøm der hænger fast, men målet det nås bare ikke, fiasko, dårlig samvittighed, undskyldninger, store trøjer, endeløse samtaler med sig selv og veninderne. Uden der egentlig sker noget, fordi hver gang man får startet, ligeså hurtig kører planen af skinnerne igen 🙁 Og endnu større følelser af fiasko dukker op, og diverse undskyldninger, var der nok af.

LCHF South beach diet
Den bog jeg knyttede mig til, South Beach Diet. Den eneste “kur” der har lykkedes for mig. Nu min nye livstil.

Men HEY tror jeg er på rette vej! Går lige tilbage til den 20 maj. Der er en “kur” jeg een gang har haft succes med, og det var South Beach Diet! Kort fortalt, smid alle kulhydrater ud til højre. Læs mere om den HER. Den var jeg efterfølgende på et par gange, men som alt andet mislykkedes den indenfor 24 timer. ØV. Startede om morgenen, og som dagen skred frem, var det eneste jeg tænkte på, alt det jeg ikke måtte spise. Franskbrød med Nutella, Toblerone, osv osv. Sådan noget slankekure har det med, at få en til at tænke på rigtig meget chokolade. Mere end jeg gjorde INDEN slankekuren!

Så gik altid tilbage til livsstilen der her, LIDT MAD! Og så lige det jeg havde lyst til. Det fungerede egentlig godt inden min graviditet. Men nok fordi jeg i topform fra ridning 6 dage i ugen, og et fysisk hårdt job som restauratør. Men det gør det bare ikke mere.

Find en god grund..!

Godt så, hvad har jeg gjort anderledes denne gang? Vidste jo på forhånd det ikke vil lykkedes for mig. Jeg lagde en plan. Og jeg blev enig med mig selv om, NU GØR DU FANDME DET HER FOR DIG SELV! Du skylder dig selv at være glad! Du skylder dig selv at være en vinder! Du skylder dig selv at kunne passe de fede jeans, og strutte af selvtillid og lækkert hår! Og mest af alt, du skylder din søn at være tilfreds med dig selv!

Min var plan var meget enkelt….

Ingen kulhydrater – Før aftensmad. LCHF kuren, se mere HER

En bog om LCHF - Low carbs - high fat Foretrækker bestemt at købe alle mine bøger på Amazon, ford de koster intet i forhold til bøger på det danske marked.
En bog om LCHF – Low carbs – high fat
Foretrækker bestemt at købe alle mine bøger på Amazon, ford de koster intet i forhold til bøger på det danske marked.

DET var og er min motivation hver eneste dag! Ihh jeg har lyst til en Snickers, Ihh jeg har lyst til youghurt med chokolade musli, Ihhhh har lyst til en cola.  Jaaaaa det må du i aften, siger stemmen kærligt til mig, inde i mit hovede. Og gæt hvad… Som dagene gik, skete der det, at mit sukkerbehov faldt drastisk. Selvfølgelig var de første dage da trælse, men jeg måtte jo spise hvad jeg havde lyst til.  – Om aftenen vel at mærke.

Varm kakao og aftensmad med familien

Når jeg så nåede kl 18 om aftenen, og sad med min varme kakao, som jeg havde haft lyst til hele dagen. Så var det bare den enkelte kop kakao, og en helt normal portion aftensmad med lidt kulhydrater til. Lysten til mere var ikke eksisterende, fordi mit blodsukker kom i balance! Nogen dage formår jeg at holde den helt. Andre dage 95% og så er det dage der kun er 50%. Fordi livet skal også nydes, og jeg gider ikke at være “asocial” Starter hver morgen stilen 100% og for hver time jeg hver dag kan skubbe den yderligere, jo gladere bliver jeg.

HOLD MOTIVATIONEN!

Jamen hvad siger cm målet så? Argh den har været drøj! Tror jeg tog det hele i opløbet. Havde jeg ikke gjort noget, så vil jeg faktisk ikke vide, hvordan jeg ville have set ud i dag, 2,5 mdr. senere. Mine mål faldt igen til 79 cm om taljen og 105-106 om numsen. Og der har jeg faktisk stået indtil nu. Og endelig er den begyndte at rykke sig, 77,5-78 cm om taljen wuhuuu! Men skræmmende at jeg har gjort så meget, og der bare skete så lidt! Fordi den store motivation ligger da helt klart i at få nogle resultater ret hurtigt!

Grunden til jeg holder min motivation, er nok at jeg jo ER startet, og har mange dage bag mig allerede. men også den tanke som hjælper mig allermest. Er ikke tilfreds med min krop pt. MEN jeg GØR noget og denne gang har jeg fundet stædigheden og troen på det. Og det er enormt betryggende! Jubiii og idag har jeg bare været god!! Så hvad mon cm målet siger imorgen? Måske er der en belønning? Måske står den bare stille? Een ting ved jeg, den går IKKe den forkerte vej 😀 Thumps up til alle jer kæmpende mødre derude! Sidder du selv med problemet? Eller har gjort – SÅ SMID EN KOMMENTAR

–  TAK fordi du læser med, og glæd dig til part TWO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *